Tuesday, February 27, 2024
HemNBAProblemet hägrar kring Kevin Durant & Co eftersom den uppenbara svagheten inte...

Problemet hägrar kring Kevin Durant & Co eftersom den uppenbara svagheten inte ser någon reparation, hävdar Charles Barkley på TNT Show

Även om uppkomsten av en mängd nya superstjärnor är en fröjd att se, är det också ett tecken. Det gamla gardets tid går mot sitt slut. Och den här säsongen, vi kanske tittar i realtid, 3 av alla tiders storheter avstår från sin kontroll. Men medan LeBron James och Los Angeles Lakers har visat några positiva tecken, är fallet för Phoenix Suns mycket värre. The Big 3 av Kevin Durant, Devin Booker och Bradley Beal har inte gett dem de bästa resultaten. Som ett resultat hittade både Shaquille O’Neal och Charles Barkley något att komma överens om när de dissekerade laget och deras chanser.

Amerikas favoritvideo idag

Först ut var 4x NBA-mästaren. “De har verkligen inte satt ihop det. Jag vet inte hur många matcher de har spelat tillsammans. Men jag vill se när de kan börja, det här ser lite farligt ut. Just nu ser de inte ut som en mästerskapsutmanare. Och när du sätter 3 sådana killar tillsammans är det Championship eller byst. Jag bryr mig inte om vad någon säger.”

Men, en tidigare Suns-legend själv, Chuck var inte lika snäll mot dem. “Mina solar har problem. De har inget ledarskap. De har ingen seghet. Och vakten spelar – Beal och Book passar inte ihop. De har ingen poängvakt. Men de fick inget ledarskap. Och de fick ingen seghet.”

RELATED ARTICLES

Mest populär