Tuesday, February 27, 2024
HemSoccerPremier League Transfer Rykten – Joshua Kimmich till Manchester City, Manchester United...

Premier League Transfer Rykten – Joshua Kimmich till Manchester City, Manchester United kopplad till Callum Wilson och mer

Med bara dagar kvar av vinterns transferfönster har ryktesbruket börjat hetta till. Premier League-lag kommer att försöka stärka sin trupp under de kommande dagarna när de närmar sig andra halvan av den pågående säsongen. Stora namn som t.ex Joshua Kimmich, Karim Benzema och andra har kopplats ihop med engelska tungviktare. Men dessa har bara varit spekulationer utan att något har förverkligats för tillfället. I den här listan kommer vi att ta en titt på toppen Övergångsrykten i Premier League.

Medan lag som Manchester United, Tottenhamoch Arsenal vill stärka sin trupp, Newcastle United å andra sidan kommer att försöka avlasta några av sina spelare med sidan i desperat behov av att balansera sitt konto. Magpies har hamnat i djupa problem och kan se några toppnamn lämna klubben under de kommande dagarna.

Top Premier League Transfers Rykten från denna vecka

1. Joshua Kimmich till Manchester City

Bayern Münchens superstjärna har ständigt kopplats ihop med en flytt till Etihad Stadium. Kimmich uppges vara frustrerad över sin situation med Bavarian Giants och letar efter en väg ut ur klubben. Spelaren har 18 månader kvar av sitt kontrakt med de försvarande Bundesliga-mästarna och laget kan ta ut pengar på spelaren om han vägrar att förnya kontraktet före juni. En affär under vinterfönstret verkar dock helt malplacerad för tillfället.

Möjlighet: 5 %

2. Karim Benzema till Manchester United

Benzema kan bli den andra stora stjärnan som lämnar Saudi Pro League efter Jordan Hendersons avgång. Fransmannen är för närvarande osäker med Al Ittihads huvudtränare Marcelo Gallardo och är desperat efter att återvända till Europa. The Red Devils har framstått som toppklubben som är intresserad av hans tjänster men kommer att behöva avvärja intresset från rivalerna Chelsea om de gör ett drag för spelaren. Att värva Benzema är dock inte så lätt som det låter med spelaren som befaller en enorm lönecheck som kan vara en deal-breaker.

Möjlighet: 35 %

3. Kalvin Phillips till West Ham United

Det verkar som att David Moyes äntligen kommer att få sin man under de kommande dagarna när Newcastle United drar sig ur loppet för att värva Manchester Citys Kalvin Phillips. Den defensive mittfältaren har kämpat för speltid på Etihad och en utlåning till Hammers kan vara ett bra sätt för honom att återuppta sin karriär.

Möjlighet: 90 %

LÄS MER: Premier League-nyheter: Alla skador och uppdateringar inför FPL Gameweek 21

4. Callum Wilson till Manchester United

Med Newcastle som vill balansera sina böcker, och Erik ten Hags män i behov av en extra anfallare, har Red Devils riktat sin uppmärksamhet mot Callum Wilson. Newcastles nummer nio kan vara ett bra alternativ för United som har kämpat för att hitta mål med Rasmus Höglund i topp. Wilson är en beprövad talang i Premier League och kommer att ge ten Hag fler alternativ i den anfallande trean.

Möjlighet: 30 %

5. Ivan Toney till Arsenal

Arsenal är på jakt efter en anfallare med den sida som är angelägen om att ta in Brentfords Ivan Toney i sina led. Sådana som Gabriel Jesus och Eddie Nketiah har misslyckats med att lämna sin inverkan på sidan trots flera möjligheter. Toney kommer att återvända till action efter sitt avstängning och kan vara ett bra alternativ för Gunners i den sista tredjedelen.

Möjlighet: 20 %

Anmärkningsvärda omnämnanden

1. Kylian Mbappe till Liverpool | Möjlighet: 2% (Kommer osannolikt att skriva under, kopplat till en flytt till Real Madrid till sommaren.)

2. Victor Osimhen till Chelsea | Möjlighet: 5 % (kommer sannolikt att flytta in som en sommarsignering om en affär går igenom.)

3. Connor Gallagher till Tottenham Hotspur | Möjlighet: 10 %

4. Matthijs de Ligt till Manchester United | Möjlighet: 5 % (kommer sannolikt att flytta in som en sommarsignering om en affär går igenom.)

Inlägget Premier League Transfer Rykten – Joshua Kimmich till Manchester City, Manchester United kopplad till Callum Wilson & More dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär