Saturday, December 2, 2023
HemSoccerPremier League Legend förutspår Jude Bellingham att bryta Cristiano Ronaldos Ballon d'Or-prestation...

Premier League Legend förutspår Jude Bellingham att bryta Cristiano Ronaldos Ballon d’Or-prestation i Real Madrid, men på två villkor

Framtiden för Real Madrid ser mycket ljus ut. Dess nya stjärna, Jude Bellingham, har överraskat fotbollsvärlden och gör lätt mål varje gång han kommer in på planen. Efter att ha fått beröm från sin manager, Carlo Ancelotti, fick stjärnan också beröm från framstående förståsigpåare. En före detta Premier League-legend förutspår dock att han kommer att bryta Cristiano Ronaldos bedrift men lägger till två strängar till den.

Real Madrid rekonstruerade sitt mittfält genom att ta in den engelska stjärnan. Hans prestationer i Dortmund har varit exemplariska, vilket gjorde det till en enkel sak för Real Madrid. Spelaren har alltid legat före i kapplöpningen mot tiden och uppnått allt i mycket ung ålder. Och nu har Sol Campbell sagt sitt!

Den tidigare Premier League-legenden stöder Bellingham för att snart vinna Ballon d’Or än Cristiano Ronaldo

Det ser ut som att alla de ultimata prestationerna kommer ner till troféer. Efter måloperationerna tror experter att Jude Bellingham snart kommer att erkännas som bäst. Den tidigare Arsenal-legenden Sol Campbell sa att Bellingham kan vinna Ballon d’Or om två år, förutsatt att han fortsätter att göra mål regelbundet för Madrid och det engelska landslaget och ser till att dessa lag vinner titlar. Om han vinner kommer 20-åringen att vara snabbare än Cristiano Ronaldo att vinna Ballon d’Or i Real Madrid. Det tog Ronaldo fyra år (2013) att vinna efter att ha kommit till Los Blancos 2009.

I en intervju nyligen sa Cambell: “Om han fortsätter så kan han vinna det om två år. Han kommer att få den chansen om han fortsätter att göra mål, glänser i Real Madrid, och om han också gör det för England vid nästa EM, vilket jag hoppas. Det är också viktigt för Madrid och England att vinna saker.”

Efter att Lionel Messi och Cristiano Ronaldo flyttat från Europa förutspådde fotbollsfans Jude Bellingham, Erling Haaland och Kylian Mbappe som de bästa spelarna. Campbell förutspår Bellinghams Ballon d’Or om två år, förutsatt att han fortsätter att göra mål kontinuerligt.

Bellingham gjorde 24 mål på 138 matcher för Borussia Dortmund, men för Real Madrid har han varit ett odjur och gjort 13 på bara 14 matcher. Konkurrensen om stjärnan är dock inte mindre intensiv, eftersom Erling Haaland gjorde 52 mål förra säsongen och redan ligger i toppen av listorna.

Jude Bellingham vinner Golden Boy Award 2023 under sin första säsong som Real Madrid-spelare

Bellingham måste också vinna titlar för sitt lag, enligt Campbell

Bidrag till bara mål kommer inte att räcka för Kopa-trofévinnaren, säger Golden Premier League-vinnaren. Mittbacken säger också att hans lag borde vinna titlar för att han ska vinna Ballon d’Or. Man kan anta att uppgiften inte skulle vara utmanande med Real Madrid, eftersom de plockar troféer ur allt. Men att vinna med Three Lions är en enorm uppgift.

Det engelska laget har inte vunnit en stor internationell trofé sedan VM 1966, tack vare Sir Bobby Charlton. Laget nådde EM förra året men förlorade på straffar. Enligt Campbell kommer Bellinghams prestation i den kommande Euron att lägga vikt. Om han vinner trofén kan han ha många chanser, kände försvararen. Tror du att han kan fortsätta sin heta streak?

RELATED ARTICLES

Mest populär