Wednesday, December 6, 2023
HemGolf"Possibly be the Guy": Insider sparkar major Charlie Woods Caddy Debatt, mitt...

“Possibly be the Guy”: Insider sparkar major Charlie Woods Caddy Debatt, mitt i Tiger Woods hälsouppdatering

Hela världen rustar sig för den legendariska Tiger Woods möjliga återkomst. I en intervju nyligen genomförd den sjunde november talade han om hur hans subtalarled känns fixad nu. Tidigare har Tiger Woods hälsa haft många upp- och nedgångar, men det verkar som att de senaste raderna av skador äntligen är på väg att ta slut.

Det verkar som om smärtan i Mr T:s fotled nästan är borta. Han sågs också bära en väska och gå alldeles utmärkt med den, vilket är en positiv förbättring av hans hälsa. Med all denna utveckling som äger rum, förväntar hans fanbas i stort att GOTEN kommer att göra comeback mycket snart. Denna comeback har dock fått med sig många frågetecken som hotar!

Spekulationer om Tiger Woods Caddie Dilemma

SiriusXM PGA Tour Radio hade nyligen en diskussion om den förbättrade hälsan hos Tiger Woods. Det var en show som hölls av Katrek och Maginnes som sänds från 16:00 till 18:00 och kan även ställas in när som helst på SXM-appen. Ett kort klipp från denna show lades också upp på Instagram.

Samtalet berörde en viktig fråga angående Tigers nuvarande brist på caddie. Med en potentiell comeback i horisonten, betonade diskussionen det faktum att en spelare av Woods kaliber kommer att ha många “bra alternativ” för en caddie.

Frågan om Charlie eventuellt caddie för sin far uppstod också i diskussionen med golfanalytikern som föreslog “Kan Charlie möjligen vara killen” som kan vara på Woods caddiing uppgifter. Konsensus var dock till stor del kring att far-son-duon inte kommer att synas på banan inom en snar framtid. Men att de går samman en dag är oundvikligt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av SiriusXM PGA Tour Radio (@siriusxmpgatour)

Anekdoter om golflegender delades, som Jack Nicklaus återuppväckning med sin son som caddie, som betonade potentialen för en liknande comeback-historia för Tiger Woods med Charlie vid sin sida, särskilt vid prestigefyllda evenemang som Masters.

När kommer Tiger Woods tillbaka?

Tiger Woods uppdaterade nyligen allmänheten om sin hälsa och avslöjade att hans kirurgiskt sammansmälta fotled nu är smärtfri. Han förblir dock tyst om en potentiell återgång till konkurrenskraftig golf. Medan han diskuterade sin förbättrade fotled nämnde Woods att han upplevde obehag i andra områden som har kompenserat för hans läkta fotled.

Fansen väntar ivrigt på hans comeback, med spekulationer om att han kan komma att delta i Hero World Challenge den 27 november. Detta skulle vara hans första turnering på sju månader efter att han drog sig ur 2023 års Masters. Woods har varit upptagen med olika golfrelaterade satsningar och lämnat sina fans i väntan på att han återvänder till spelet.

RELATED ARTICLES

Mest populär