Saturday, December 9, 2023
HemOlympicsPortugisisk ridsport befaller uppmärksamhet, viftande flagga på amerikansk mark bland globala rivaler

Portugisisk ridsport befaller uppmärksamhet, viftande flagga på amerikansk mark bland globala rivaler

C. Jarvis Insurance Welcome Prix på 24 000 USD som ägde rum i Ocala, Florida, gjorde portugisernas stjärnryttars prestationer lättare. Totalt deltog 29 idrottare i tävlingen och alla var strålande. Den portugisiska ryttaren var utmärkt och ingen kunde slå hans tajming.

Välkomstpriset är planerat varje år under utställningsserierna i november och december på World Equestrian Center. Varje år tävlar deltagare från hela världen i evenemanget, och den här gången stal en ung portugisisk hoppryttare rampljuset. Luis Sabino Goncalves har sprungit in på den amerikanska gränsen och chartrat sin ridzon utan ansträngning, medan fans bevittnar honom på fältet, respektingivande som det var.

Ridsportentusiaster bevittnar Luis Sabino Goncalves hjältemod

Equestrian Center i Ocala, Florida bevittnade en spektakulär show med hoppning och racing. I $24 000 C. Jarvis Insurance Welcome Prix såg 29-stjärniga idrottare tävla mot varandra. Tävlingens standarder sattes så högt att endast en tiondels sekund skilde de 5 bästa artisterna åt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av WEC (@worldequestriancenter)

Och bäst av allt var Luis Sabino Goncalves. Sabino Goncalves red Vick Du Croisy för första gången, och båda lyste starkt, som diamanter i roughen. Duon var det andra paret som försökte hoppa, och satte den högsta tiden, den tid som ingen ens kunde förstå att komma i närheten av. Sabino Goncalves tid var en ungefärlig tid på 30.556, en jordskredsseger i ryttarspråk. Sharn Wordley (NZL) och Daniel Michans Champion League satte hela 38,188 sekunder och ingen av de andra atleterna kunde slå det, även om ett fåtal kom nära. USA:s Richard Spooner gjorde ett fantastiskt lopp. Han kom dock i mål på 30,627 sekunder och Goncalves timing förblev orörd.

Även om Sabino såg nästan perfekt ut i sin show, erkände han att han var lite osäker ett ögonblick när han steg. “Jag tänkte att jag kunde ta ett kliv ut till dubbeln och sedan till Liverpool, men jag var lite osäker. Det här fotfästet är så snabbt att du tänker på att du ska röra dig, och du kommer dit direkt”, förklarade han. Som om denna enorma seger inte var nog, fortsatte Sabino med att visa lite mer magi.

Sabino dubblar den speciella Welcome Prix-segern

Tidigare i oktober dominerade Sabino Goncalves Lugano Diamonds 1,50 m Grand Prix CSI3*. Han visade otrolig talang och avslutade dagen med en vinst på $110 000. Men efter dagens lysande hoppvisning fortsatte han med att försöka replikera det, och hur. Det var en häpnadsväckande seger för honom och hans fantastiskt cerebrala sto.

Goncalves red Scoop De Septon Z genom att samla in 10 000$ på Buckeye Nutrition Futures Prix Victory. Duon kombinerade perfekt för att avsluta med en timing på 40,710 sekunder, och nådde förstaplatsen. Båda hästarna på Goncalves ägs av Sigma Stables LLC. Goncalves är en kraft att räkna med och syftar till att, tillsammans med sina hästar, behaga de starkaste vapnen i hans arsenal. Goncalves är säkert någon att se upp med.

RELATED ARTICLES

Mest populär