Wednesday, December 6, 2023
HemeSportsPokemon GO Battle League: 10 bästa Pokémon att välja

Pokemon GO Battle League: 10 bästa Pokémon att välja

PvP Trainer Battles förändrade hur spelare spelade Pokemon GO. Den efterlängtade funktionen introducerades 2018 och sedan dess ändrades spelet från att bara vara ett Pokémon-samlande spel. Strax efter det lade spelet till Pokémon GO Battle League 2020 och detta fick spelarna att ta mekanikern på större allvar. Medan metan ständigt utvecklas, finns det några Pokémon och strategier som alltid har dominerat spelet.

Varje Pokémon kommer med en unik uppsättning drag och spelare kan välja vilket drag som ska användas som Fast Move och Charged Move. Spelare får ett urval av drag för varje Pokémon och det är upp till dem att bestämma vilken konstruktion de ska följa. Med över 1000 Pokémon i spelet blir det svårt att lista ut vilka som är bra för PvP. För att hjälpa dig ta dig framåt i Battle League har vi listat de 10 bästa Pokémonerna med beprövade versioner att använda.

Bästa Pokémon för Battle League

Walrein (Great League)

Walrein är en Is/Vatten-typ som slår som en lastbil. Ända sedan den fick tillgång till Powder Snow och Icicle Spear började den göra ett framträdande i de högsta nivåerna i Great League. Att ha STAB (samma typ attack bonus) till en av de bästa offensiva typerna i spelet gör Walrein till en extremt stark Ice-typ Pokemon.

Snabbt drag: Powder Snow
Laddade drag: Istappsspjut och jordbävning

Galarian Stunfisk (Great League)

Galarian Stunfisk är en annan Pokémon som dominerar Great League. Pokémon använder en kombination av Rock Slide och Earthquake som sitt laddade drag samtidigt som det använder Mud Shot som sitt snabba drag. Dess mark-/ståltypning gör den resistent mot 10 olika skrivmatchningar. Det ser inte ut som om det ger ett slag, men det är faktiskt ett utmärkt val, särskilt för dess motstånd.

Fast Move: Mud Shot
Laddade rörelser: Rock Slide och Earthquake

Garchomp

Garchomp är överlägset en av de mest ikoniska Pokémonerna i någon PvP-scen. Dess starka Dragon/Ground-typning gör den till en stark offensiv Pokémon. Den är stark mot andra draktyper, såväl som elektriska, elds-, gift-, sten- och ståltyper.

Snabbt drag: Dragon Tail
Charged Move: Upprördhet

Registeel (Ultra League)

Registeel är ett bra val i Ultra League på grund av dess imponerande försvar och typmotstånd. Lock-On laddar energi snabbt, vilket gör att den kan använda Flash Cannon och Hyper Beam effektivt för både skada och täckning.

Snabb rörelse: Lås-på
Laddade rörelser: Flash Cannon och Hyper Beam

Trevenant (XL) (Ultra League)

Trevenant i sin XL-form är ett val i Ultra League. Med Shadow Claw och rörelser som Seed Bomb och Shadow Ball kan den motverka flera populära hot som Swampert, Cresselia, Giratina och Galarian Stunfisk.

Snabbt drag: Shadow Claw
Laddade drag: Seed Bomb och Shadow Ball

Reshiram

Reshiram är en Pokémon av Fire/Dragon-typ med hög attackstatistik. Dess snabba drag, Fire Fang och laddade drag överhettning, gör den till ett utmärkt val för att ta hand om skador på typer av insekter, drake, gräs, stål och is.

Snabbt drag: Fire Fang
Laddad Move: Överhettning

Dialga (XL) (Master League)

Dialga XL är en dominerande kraft i Master League. Dess Dragon Breath och laddade rörelser, Iron Head och Draco Meteor, gör att den kan motstå många typer och orsaka betydande skada på motståndare.

Snabbt drag: Dragon Breath
Laddade drag: Iron Head och Draco Meteor

Mewtwo (XL) (Master League)

Mewtwo XL är en mångsidig Master League Pokémon. Med Psycho Cut, Psystrike och Focus Blast kan den anpassa sig till olika situationer och ge en stark offensiv prestation.

Fast Move: Psycho Cut
Charged Moves: Psystrike och Focus Blast

Melmetal (XL) (Master League)

Melmetal XL är mycket önskvärt i Master League. Dess kombination av bulk, höga skador och typmotstånd gör den utmanande att besegra, och den passar bra på många Master League-lag.

Snabbt drag: Dragon Breath
Charged Moves: Wild Charge och Crunch

Rayquaza

Rayquaza är känt för att vara den starkaste Pokémon av alla. Dess formidabla Dragon/Flying-typning gör den till en verkligt fruktad Pokémon. Även om upprördhet ofta är det Charged Move-valet, kan Rayquaza också lära sig Hurricane för att få lite STAB-skada från sin Flying Type. Detta gör Rayquaza stark mot Dragon, Bug, Grass och Fighting typer.

Snabbt drag: Dragon Tail
Charged Move: Upprördhet

Det här är våra val för några av de bästa Pokémonerna att använda i PvP. Genom att använda dessa Pokémon kan du få en ledning i spelet och klättra dig i Battle League. Oavsett om du precis har börjat eller är en erfaren spelare, finns det chanser att du redan har några av dessa Pokémon i ditt lag.

RELATED ARTICLES

Mest populär