Saturday, December 9, 2023
HemWrestlingPlanerar WWE fortfarande en bästa karaktär för Ronda Rousey på huvudlistan?

Planerar WWE fortfarande en bästa karaktär för Ronda Rousey på huvudlistan?

Ronda Rousey har en anständig titelkörning sedan hon vann SmackDown Women’s Championship från Liv Morgan. Hon har vänt klack och har hittat en ny allians med Shayna Baszler på det blå märket.

Även om en förändring i hennes karaktär och parning med Baszler, stöder fansen inte Rousey den här gången. WWE-universumet har ännu inte bevittnat The Arm Collectors speciella ögonblick i denna titelkörning.

Det råder mycket förvirring över Ronda Rouseys WWE-lopp. Det kreativa teamet håller fortfarande på att ta reda på vad som inte fungerar för The Baddest Woman on the Planet att få kontakt med fansen. Prowrestling.nets Colin McGuire delade dock en rapport med titeln “McGuire’s Mondays: WWE has a Ronda Rousey problem”

I rapporten skrev McGuire, “Hon verkar vara lågt hängande frukt längre och i viss mån tror jag inte att det skulle vara orimligt att må lite dåligt för henne, men för mitt liv kan jag inte ta reda på vad som inte fungerar mellan Rousey, WWE och WWE-fanbasen.”

McGuire tillade, “När hon först kom in på proffsbrottningsarenan kom hon med mer fanfar än någon annan kvinna som någonsin trampat i en ring. Hon var en MMA-stjärna (och) Hon var en popkulturstjärna. Hon var också ett känt proffsbrottningsfan, vilket, ja, är viktigt för oss proffsbrottningsfans.”

UFC Hall of Famer hade en minnesvärd WWE-debut på Royal Rumble 2018. Dessutom var hennes första WWE-match någonsin på WrestleMania 34 iögonfallande. Hon slog sig ihop med Kurt Angle för att ta sig an Triple H och Stephanie McMahon.

Hon lämnade WWE 2019 och kom tillbaka tidigare i år. Det blev en enorm pop för henne på årets Royal Rumble men försvann sakta. Även om hon har miljontals fans som hejar på henne, väntar alla på ännu ett iögonfallande ögonblick av “The Rowdy One” i WWE.

Får vi Ronda Rousey vs Becky Lynch på WrestleMania 39?

Fansen var överlyckliga för Becky Lynch vs Ronda Rousey på WrestleMania 35. Chockerande nog lade WWE senare till Charlotte Flair till matchen, vilket gjorde det till ett tredubbelt hot.

Matchen var dock spännande men fansen vill se en 1-mot-1-match mellan Rousey och Lynch. Ändå, för WrestleMania 39 under Triple H:s kreativa kontroll, planerar de att The Man ska gå 1-mot-1 med The Baddest Woman.

DYK DYPARE

Som Dave Meltzer sa i Wrestling Observer Radio, “Men hela grejen är att, så gott jag kan säga, är planen för Ronda och Becky för 2023 WrestleMania. Så det är inte så att den matchen inte händer. Naturligtvis kan folk bli sårade, människor kan… en miljon saker kan hända mellan nu och 2023, men det är i grunden affären är att hon skulle komma in för två WrestleManias.” (H/T WrestleTalk)

Vad tycker du om Ronda Rousey vs Becky Lynch på WrestleMania 39? Vad saknar Rousey i WWE just nu? Dela dina kommentarer nedan.

Varför var #FireRondaRousey trendigt?

Vid sidan av Monday Night RAW var #FireRondaRousey trendig på Twitter. WWE Universe är tydligen inte nöjda med Rouseys prestation i Survivor Series mot Shotzi Blackheart. Det var flera fel i matchen som många fans och kritiker lade märke till.

Fansen twittrade till WWE för att sparka UFC-legenden. Rouseys andra åk med titeln är inte tilltalande för publiken. Företaget försöker fortfarande komma på vad som skulle fungera. Det verkar dock som att de skulle behöva hitta på något nytt för att hon ska lyckas i SmackDown nu.

RELATED ARTICLES

Mest populär