Saturday, December 9, 2023
HemNBAPlågad av "Mardrömmar" över en ny NBA-roll, erkänner Andre Iguodala att han...

Plågad av “Mardrömmar” över en ny NBA-roll, erkänner Andre Iguodala att han har haft en stressad affär

Andre Iguodala har gjort många rörelser sedan hans pensionering från ligan. Men ingen var så överraskande som att han tillkännagavs som en nyckelmedlem i NBA. Andre Iguodala tillkännagavs nyligen som tillförordnad verkställande direktör för National Basketball Players Association (NBPA).

Med denna nya roll har nya ansvarsområden fallit på 4x-mästarens axlar. Iguodala vill inte misslyckas och vill hjälpa spelarna och ligan att samexistera utan problem. Detta har tyvärr lett till att Warriors-legenden har haft lite problem i sitt personliga liv.

Andre Iguodala gör sig redo

I ett nyligen avsnitt av Point Forward-podcasten delade Andre Iguodala de problem som han var tvungen att gå igenom när han först fick möjligheten att ha den här rollen. Med den nya tv-affären som ska göras snart är Iguodala inte säker på hur det kommer att gå för honom i framtiden.

Detta har satt mycket stress på 39-åringen. Iguodala vill lägga till mer värde baserat på sin roll, och detta har drivit honom ett tag nu. Iguodala har också andra pågående ansvarsområden i sitt liv, som sin riskkapitalfond. Så med allt på sin tallrik just nu, kan Iguodala ifrågasätta sig själv om han verkligen är redo att möta alla dessa utmaningar.

Iguodala sa: “Vi är idrottare och vi kämpar med det vi kämpar med. Men i slutet av dagen – det har jag haft, om jag ska vara ärlig… Som att jag har haft några tuffa nätter där jag varit stressad. Jag pratar om mardrömmar. Jag gick ner lite i vikt när jag tänkte på det här, som, man, kan jag verkligen göra det här?”

Iguodala vet att när han är i den här positionen är människorna han möter några av de smartaste människorna i världen. Så han vill alltid vara förberedd och vara sitt bästa jag. Han måste hela tiden påminna sig själv om att han är i den positionen eftersom människor runt honom anser honom vara en av de smartaste, och människor som känner honom tror på honom. Iguodala sa: “Du måste bygga upp dig själv för att överleva.”

Med allt som kommer mot honom på så kort tid kan det bli överväldigande. Men Iguodala gör det bästa han kan. Förutom denna nya roll har han nyligen gjort stora drag även med sin VC-fond.

Iguodalas fond på 200 miljoner dollar

Andre Iguodala gjorde ett av sina största drag och investerade 9,2 miljoner dollar i AllCity Network som en del av sin VC Mosaic. Han har alltid haft ett bra sinne och kunde se saker spela ut före andra människor. Detta var en av anledningarna till att han var en tidig investerare i Zoom och Cloudflare.

Genom sin VC har han också investerat i företag som Vessel och Athletics First. Iguodala vill alltid investera i människor som han vet kan göra en förändring i samhället. Med sin roll i NBA vill han tillföra värde och vara till hjälp för ligan och spelarna.

Hur tror du att Andre Iguodala kommer att klara sig i sin nya roll? Låt oss veta i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär