Sunday, February 25, 2024
HemBoxing"Pinsamt": Fans uttrycker sin besvikelse över att Gervonta Davis och Devin Haney...

“Pinsamt”: Fans uttrycker sin besvikelse över att Gervonta Davis och Devin Haney finns på “The Ring” Magazines P4P-lista

‘The Ring’ Magazines senaste Pound-for-Pound-lista (P4P) har fått tungorna att vifta. Denna uppskattade lista, en vem är vem av boxningseliten, inkluderar sådana som Terence Crawford, Naoya Inoueoch Oleksandr Usyk. Men bland dessa titaner finns val som kan höja ögonbrynen.

Amerikas favoritvideo idag

Tänk på Gervonta Davis, Errol Spence Jr.och Devin Haney, namn som har rört om mer än bara luften i ringen. Utan att ge bort för mycket är den här listan inte bara en ranking; det är en katalysator för debatt. Något verkar fel, kanske till och med kontroversiellt. Det handlar inte bara om vem som är med, utan också om varför de är där.

Den fullständiga sammanfattningen av ‘The Ring’ Magazines kontroversiella P4P-lista

Övergången från de vanliga misstänkta till oväntade inlägg har ‘The Ring’ Magazines senaste Pound-for-Pound-lista tagit en djärv vändning. Överst hittar vi Terence Crawford, känd för sin vinst mot Errol Spence. Följer noga är Naoya Inoue, det japanska kraftpaketet känt för sin knockout-förmåga. På tredje plats står Oleksandr Usyken taktiker vars skicklighet överskrider viktklasser. Canelo Alvarezsom nyligen dominerade Jermell Charloupptar fjärdeplatsen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av The Bible Of Boxing (@ringtv)

Men när vi går djupare tar listan spännande vändningar. Dmitry Bivol, känd för sina senaste högprofilerade segrar, sitter bekvämt på nummer fem. Sedan kommer Devin Haney vid sex och Errol Spence Jr vid sjuan, båda exceptionella men kanske mindre förväntade i så höga led. Gervonta Davis befinner sig vid åtta, en placering som har väckt stor diskussion. Avrunda de tio bästa är Teofimo Lopez vid nio, och Jesse ‘Bam’ Rodriguez på tio, som nyligen vann komfortabelt mot Sunny Edwards.

Har Gervonta Davis tappat fanskaran?

Placeringen av vissa fighters har särskilt väckt heta diskussioner på olika plattformar. I spetsen för denna kontrovers är inkluderingen av Gervonta Davis. Ett fan skrädde inte orden och uttryckte: “Tank att vara på den listan är pinsamt.” På samma sätt är reaktionen på Devin Haneys ståndpunkt långt ifrån enhällig. En användare sa rakt ut: “Bli av med Haney.”

Debatten sträcker sig bortom dessa två boxare. Med en touch av lättnad ringde ett annat fan in, “ÄNTLIGEN BLIV DE BORT MED LOMA”, vilket indikerar en förändring i fansens förväntningar och preferenser när det gäller boxarna i toppklassen. Kritiken slutade inte där. Davis position fortsatte att vara en stridspunkt, med en annan person som hävdade: “Tank kan inte vara med på listan med det där bs-cv:n.” Slutligen, med en konstruktiv twist, föreslog ett fan: “Byt tank till Beterbiev.”

Dessa varierande reaktioner från fansen målar upp en bild av en gemenskap som är djupt investerad i sporten, med starka åsikter om de mätvärden och prestationer som borde definiera världens bästa boxare. Vad är dina tankar om den här senaste P4P-listan? Håller du med om fansens reaktioner, eller ser du annorlunda på rankingen? Ditt perspektiv lägger till ytterligare ett lager till denna pågående konversation.

RELATED ARTICLES

Mest populär