Monday, February 26, 2024
HemBaseballPhiladelphia Phillies står inför ett överhängande ess-dilemma när Blake Snell och Jordan...

Philadelphia Phillies står inför ett överhängande ess-dilemma när Blake Snell och Jordan Montgomery Links växer

Vårträning kan vara en vecka bort men handlingen har redan börjat tjockna för många lag. Medan alla har sina egna problem, har Philadelphia Phillies på något sätt gått under radarn hittills. Fightin’ Phils förlorade NLCS-striden med en match, men det har inte påverkat ledningens förtroende för den nuvarande spellistan. Men det förtroendet ger upphov till ett dilemma angående Zack Wheeler. Ett dilemma som har blivit större ända sedan laget kopplades ihop med Blake Snell och Jordan Montgomery.

Wheeler, tillsammans med Aaron Nola, har varit mittpunkten i Phillies startuppställning. Men vid 33 år finns det alltid ett hot om att åldern kommer ikapp Wheeler. Det är den där rädslan som har gjort Phillies förvirrade – signerar de Wheeler på nytt eller låter de honom komma in på free agency nästa år?

Philadelphia Phillies spelar en omgång eld

Även efter att nästan ha tagit sig till på varandra följande höstklassiker är Phils omgivna av tystnad. Det beror delvis på att Dodgers stjäl allas åska och mest på grund av Phils inaktiva lågsäsong. Men när vårträningen närmar sig har de plötsligt hamnat i rampljuset, på grund av förhandlingar med Zack Wheeler. The Athletic rapporterar att “Det kommer att kosta seriösa pengar att förlänga förhållandet, men allt tyder på att de två sidorna (Phiilies och Wheeler) vill hitta en gemensam grund.”

Det är vettigt att Wheeler och Phillies vill fortsätta sin relation. Under sina fyra år med Phils har Wheeler ett rekord på 43-25 med en ERA på 3,06. Medan han förra säsongen hade ett litet dopp med en ERA på 3,61, vann Wheeler ändå Gold Glove-priset. Med en ERA på 2,42 efter säsongen är pitchern en av de framstående artisterna för Phils. Men det är där dilemmat börjar.

Wheeler kommer att fylla 34 i maj, en fysisk nedgång kan inträffa när som helst nu. Även om man kan säga att pitchern framgångsrikt har bibehållit sin nivå, är han utan tvekan på en knepig plats just nu. Att återteckna honom skulle kräva en rejäl summa. Är Phils villiga att ta denna risk? Speciellt som alternativa kastare som Blake Snell och Jordan Montgomery kopplas till dem också.

Blake Snell och Jordan Montgomery – En seriös koppling?

Bob Nightengale från USA Today hade kallat Phillies en “Sleeper” för att värva Jordan Montgomery. Men han tillade också att utropspriset på Monty måste sänkas innan Phils kan göra ett anspråk. På samma sätt har det funnits av- och påkopplingar med Snell. Den allmänna känslan är att Phils behöver förbättra sin rotation och någon av dessa två pitchers kommer att visa sig vara spelväxlare.

Det är ett känt faktum att Bryce Harper gillar att vara involverad i rekryteringsprocessen. Det finns en jättelik Scott Boras-formad länk mellan dessa spelare och Harper. Även om det bara är en spekulation just nu, kommer man att bli förvånad om någon av dessa två går med i Phils?

Läs mer: Phillies Cody Bellinger-intresse kommer att påverka Cubs’ slutspelsförhoppningar, Star Outfielders Sweepstakes värms upp

Inlägget Philadelphia Phillies möter ett överhängande Ace Dilemma, som Blake Snell och Jordan Montgomery Links Grow dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär