Thursday, November 30, 2023
HemGolfPhil Mickelson markerar Twitter-återkomst med sorgligt acceptans från ett brutalt troll -...

Phil Mickelson markerar Twitter-återkomst med sorgligt acceptans från ett brutalt troll – Sportprat

FIFA World Cup-säsongen är här och LIV Golf kommer inte att spara en chans att sprida febern. I ett nyligen inlägg förklarade touren LIV Golf Starting XI för världscupen 2022. Men Phil Mickelson och hans placering på fotbollsplanen höjde en hel del ögonbryn, inklusive Phils egna.

Mickelson är utan tvekan den bästa vänsterhänta spelare som golfvärlden någonsin har sett. Lefty började spela golf bara 18 månader gammal.

Phil Mickelson är missnöjd med sin position i LIV’s VM XI

LIV Golf släppte nyligen sin lineup för World Cup Starting XI för 2022. Han placerades som mittfältare, en position som generellt innebär en enorm uthållighet och uthållighet. Att täcka båda ändar av planen är inte lätt. Därför triggade inlägget fansen att lägga fram sina åsikter för den första gruppen av subs.

DYK DYPARE

En Twitter-användare märkte snabbt positionen för den sexfaldige majorvinnaren Phil Mickelson på fotbollsplanen. Fansen svarade på LIV Golfs inlägg och pratade om detsamma.

De twittrade“Jag tror att Phil Mickelson kommer att dö om han förväntas springa 12 km med 100 spurter på cm.”

Samma

— Phil Mickelson (@PhilMickelson) 26 november 2022

Mickelson svarade på detta med bara ett ord – “Samma.” Detta markerade Mickelsons återkomst till Twitter efter ett tag. Det var länge sedan Mickelson twittrade något. Han har bara gillat saker på plattformen. Men den sorgliga acceptansen bröt hans strimma av tyst observation.

Hans svar gick runt eftersom det bekräftade att Mickelson inte var nöjd med placeringen. Den här säsongen för fotbolls-VM 2022 tar fart och vi har alla blickar på det.

LIV:s senaste inlägg fick fansen att rösta på den första gruppen bland de 11 bästa som fick spela på planen. Bara tiden kommer att utvisa om Mickelson kommer “dö” på planen eller faktiskt kommer att döda spelet med sina skarpa färdigheter.

Men för närvarande har Mickelson gått med på att hans brutala troll granskar hans förmåga att gå genom det långa fältet.

Avkodar ytterligare en konsekvens av att Phil gick med i LIV Golf

Mickelsons övergång till LIV Golf gav honom många utmaningar. Klyftan mellan Mickelson och Bryan Zuriff, skaparen av The Match, är en av sådana konsekvenser.

‘The Match’ började 2018. Mickelson spelade en stor roll i dess initiering och efterföljande säsonger. Även om hans byte till LIV Golf gjorde slut på detsamma.

Zuriff sa, “Phil var en fenomenal partner och han hjälpte till att bygga den här saken. Men han har tagit en annan väg. Vi är i affärer med PGA Tour.”

RELATED ARTICLES

Mest populär