Wednesday, February 28, 2024
HemGolfPGA Tours "Obehöriga" LIV-golfkommentar skuggar Jon Rahms Masters-inkludering och fusionen på $3...

PGA Tours “Obehöriga” LIV-golfkommentar skuggar Jon Rahms Masters-inkludering och fusionen på $3 miljarder, vilket gör att fansen ryker

Jon Rahms seismiska LIV Golf-rörelse fortsätter att göra krusningar över golfvärlden. Det har gått mer än två veckor, och Jon Rahm spenderar förmodligen lite kvalitetstid med sin familj som han sällan kunde tidigare. Men hans fans kan fortfarande inte ta till sig att PGA-touren har hindrat den försvarande Masters-mästaren från att starta i Tour-evenemang.

Amerikas favoritvideo idag

Ironiskt nog har både PIF och PGA Tours policy gentemot varandra förblivit densamma trots att de fört förhandlingar om en fusionsram på 3 miljarder dollar. PIF fortsätter att ta sig in i Tourens lista för att locka bort sina mest uppskattade tillgångar. Medan Jay Monahan & Co. är obevekliga när det gäller att sparka ut alla som ändrar sin lojalitet. Dragkampen har oundvikligen splittrat spelarna, och golffans har lovat sina favoritstjärnor trohet.

Varför blev Jon Rahm avsatt från PGA-touren?

PGA Tour var snabbt ute med att stänga av Jon Rahm från Touren i kölvattnet av hans $566 miljoner LIV Golf-byte. Även om Spanish International uttryckte sin innerliga önskan att “behålla min PGA Tour och DP World-status”, flyttade Jay Monahan inte en tum från sin tidigare position. Även om den tvåfaldige Major-mästaren kommer att starta på Augusta i år, stängs PGA-tourens dörrar igen för golfaren.

Touren i ett officiellt memo sa att Rahm har blivit avstängd “på grund av hans koppling till en rad otillåtna turneringar.” Som ett resultat togs även Defending Masters-mästaren bort från FedEx-poänglistan, vilket gjorde det lätt för några spelare på lägre nivå att komma tillbaka i Touren igen.

Så här i efterhand var det officiella tillkännagivandet en ren formalitet. Det var allmänt förväntat att Rahm så småningom skulle uteslutas från Touren på grund av hans plötsliga sinnesförändring. Men spanjorens fans och LIV Golf-supportrar tycker att det var onödigt.

Även om det har gått två veckor, och sedan dess har några andra spelare också avslöjat att LIV Golf också närmat sig dem, kan vissa fans fortfarande inte komma över det faktum att Jay Monahan bestämde sig för att ta bort en av de bästa spelarna redan innan han startade. i något av LIV-evenemangen. För dem är det ett grymt drag av PGAT-kommissionären.

Nätanvändare slår mot Touren för dess “knä-knäppa”-beslut

När tidsfristen för sammanslagningen närmar sig med stormsteg har spanjorens drag kastat golfvärlden i mer oordning. Nätanvändarnas kommentarer om hela fiaskot återspeglar på ett träffande sätt det.

Tänk till exempel den här fansens kommentar. Tidigare PGA Tour bannlyste spelarna först efter att de deltagit i det första LIV Golf-evenemanget. Detta fan påpekade att PGA Tour den här gången blev mer intolerant mot allt LIV.

Ett fan var nyfiken på att veta om LIV Golf-spelare måste spela i alla evenemang för att behålla sina kort. Enligt kontrakten som granskats av Wall Street Journal förväntas spelare spela i alla evenemang. Konsekvenserna av att inte spela i ett evenemang är dock oklart.

Ett fan verkar skeptiskt till fusionsramverket PIF-PGAT-DP World Tour på 3 miljarder dollar. Med hänvisning till en tidigare utredning av justitiedepartementet hävdar den här användaren att en annan kan vara på gång.

Det finns ett fåtal som inte kan förstå varför PGA Tour-spelare inte kan spela i LIV Golf-evenemang. När det gäller Touren tror de att LIV Golf kommer att ta bort en del av deras intäkter och tittarsiffror om toppspelare slår ut i sina evenemang.

En användare är förbryllad över hur vissa människor fortfarande hoppar på varandra vid Jon Rahms avgång. Det är jul, gå och ha det roligt, det är vad detta fan vill.

Denna stridsfront med alla vapen är förmodligen det sista som evigt pacifisten Jon Rahm ville ha. Oavsett så är golfvärlden splittrad, lite mer än vad den var för en månad sedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär