Monday, February 26, 2024
HemGolfPGA Tour väderrapport: 2024 WM Phoenix Open Golfare att lida i naturens...

PGA Tour väderrapport: 2024 WM Phoenix Open Golfare att lida i naturens grymhet

Vädret på Pebble Beach kan kasta ännu en kurvboll mot PGA Tour-proffsen strax före WM Phoenix Open. För bara några timmar sedan tillkännagav PGA Tour sin vinnare för Pro-Am, Wyndham Clark, som fick sin tredje Tour-seger på Pebble Beach. Händelsen avbröts plötsligt eftersom vädret på Montereyhalvön har påverkats av en inkommande storm.

Stormen hade hämmat spelet och endast 54 hål spelades. Touren kommer nu att flytta till nästa stopp på sin evenemangskalender, som är TPC Scottsdale, där Pro-Am-bound spelare bör vara efter tre dagar. Kommer vädret att tillåta en säker passage för PGA Tour-proffsen till Arizona?

Fler väderutmaningar väntar för Tour-proffsen

WM Phoenix Open startar om bara tre dagar. Evenemanget kommer att se Scottie Scheffler leta efter sin tre-torvseger. Däremot måste han nå dit i tid och utan större utmattning, vilket vädret på Pebble Beach kanske inte tillåter.

Montereyhalvön har drabbats av en storm. Det är stark vind och extremt mörker i området. För att nå Scottsdales greener kan Tour-proffsen antingen ta ett flyg eller köra dit. Men enligt KSBW News kan flera flyg på grund av det dåliga vädret bli försenade eller inställda.

Det enda andra alternativet som återstår är att köra bil, som tar cirka 10 timmar till Scottsdale, Arizona. PGA Tour-proffsen som spelade de tre rundorna på Pebble Beach kan vara inne på långa, uttömmande resor. Om flygen ställs in eller försenas kommer golfarna att återställa tidpunkten innan WM Phoenix Open avbryts, vilket orsakar lite stress för deras mentala och fysiska hälsa.

OFFICIELL UTTALANDE: AT&T Pebble Beach Pro-Am Final-Round Update pic.twitter.com/DbF0FshkGH

— PGA TOUR Communications (@PGATOURComms) 5 februari 2024

Dessutom har det avslöjats hur viktigt det är för golfare att vara hemma och umgås med sina familjer. Med det försämrade vattnet kan golfarna drabbas av ytterligare ett slag av de turbulenta väderförhållandena i Kalifornien. Hur kommer naturen att behandla PGA Tour-proffs i Arizona?

WM Phoenix Open väder under de fyra dagarna

Även om AT&T Pebble Beach Pro-Am inte kunde se solen och bara behövde vara det i tre dagar, förväntade såväl proffsen som fans att WM Phoenix Open skulle vara en källa till återhämtning för underhållning och ett bättre spel. Men enligt Weather.com är evenemangets första dag delvis molnigt med en prognos på 60 procents chans för regn, med början på morgonen och fortsätter till eftermiddagen.

Läs mer: PGA Tour-uppdatering: AT&T Pebble Beach Pro-Am driver fans in i misär trots en “hoppfull” bekräftelse

För fredags- och lördagsomgångarna förutspås vädret ha 50–60 % chanser för en regnskur, med endast den sista omgången förutspådd som en solig dag. Om golfarna efter kaoset på Pebble Beach möts av ytterligare ett naturligt hinder kommer det att bli en besvikelse för dem och fansen.

Inlägget PGA Tour Weather Report: 2024 WM Phoenix Open Golfers To Suffer in Nature’s Cruelty dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär