Monday, February 26, 2024
HemCJ Stroud"Peyton (Manning) Got Shook": Ray Lewis lämnar fansen i splittring genom att...

“Peyton (Manning) Got Shook”: Ray Lewis lämnar fansen i splittring genom att maskera sig som vaktmästare för trollspelare under Pro Bowl

I en bländande uppvisning av kvickhet och bedrägeri vid Pro Bowl, gjorde tidigare Ravens LB Ray Lewis ett listigt schema och förvandlade sig själv till en anspråkslös vaktmästare. Positionerad strategiskt längs spelarnas väg till omklädningsrummen, antog Lewis sin skepnad med anmärkningsvärd precision, och använde en mopp och hink med lätthet.

Trots hans höga närvaro i fotbollsvärlden kände inte en enda själ igen honom när han varmt hälsade stjärnor som Tyreek Hill, CJ Stroud och Peyton Manning. Med sin legendariska status dold under förklädnaden, utförde Lewis sitt skämt felfritt, framkallade skratt från åskådare och lämnade NFL-communityt i sömmar genom sin djärva manöver.

Ray Lewis roliga spratt vid Pro Bowl

När AFC-tränare och spelare anlände till Camping World Stadium i Orlando, Florida för Pro Bowl-söndagen, var det en anmärkningsvärd frånvaro: Ray Lewis. Föga visste de att Hall of Famе-linеbackеr orkestrerade ett lustiga spratt i förklädnad. När spelare som Ja’Marr Chasе tog sig in kunde Lewis inte motstå att ropa ut komplimanger med sin omisskännliga röst. “Ja’Marr Chasе, du är en dålig pojke!” skrek Lewis och lämnade spelaren förvirrad.

Ray Lewis gick undercover som vaktmästare på Pro Bowl

pic.twitter.com/8cdpviIRhD

— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) 7 februari 2024

Även Peyton Manning, ledande AFC-tränare, var inte skonad. Manning, känd för sitt komponerade uppträdande, kunde inte låta bli att vända sig om förvånad över Lewis oväntade hälsning, till stor ro för åskådarna. Mannings lustiga reaktion på Lewis upptåg fick NFL-fans att dö av skratt.

Fansen reagerar på Ray Lewis lustiga spratt

Videon på X blev snabbt viral och fångade NFL-fans uppmärksamhet från hela världen. Genom att ta till sig kommentarerna delade fansen sin glädje över Lewis upptåg. Ett fan noterade humoristiskt, “Peyton blev skakad.”

Peyton blev skakad.

— TradewindTruth (@TradewindTruth) 7 februari 2024

Ett annat fan sa: “Närvaron av Ray Lewis skrämde Peyton Manning, och han visste inte ens att det var han.” Medan andra skämtade om att Lewis gav honom “PTSD för en minut.”

Gav Peyton Manning PTSD i en min

— Wockamole (@j_Bigginz) 7 februari 2024

Trots förklädnaden kände vissa spelare som Chase och Texans QB CJ Stroud nästan igen Lewis. Chases skarpa observation förstörde nästan upptåget, och medan han skämtade, “Jag trodde att det var Ray Lewis!”

Peyton Manning kände en omedelbar oroande närvaro pic.twitter.com/zq32b8BRlb

— shogo’ (@Xaviier_MS) 7 februari 2024

På det reagerade ett fan, “Chase är en skarp M*er!! Han var över det där.” Under tiden fumlade Stroud ett ögonblick och kände förtrogenhet i Lewis röst innan han fåraktigt erkände: “Du ser ut som någon.”

Chase är en vass MFer!! Han var över det.

— BlueyAnon Dra åt dig själv (@BlueyAnon) 7 februari 2024

Betecknande nog, David Njoku tog senare till Instagram för att uttrycka sin överraskning, och erkände att han inte kände igen Lewis förrän han såg den virala videon. The Browns tightend anmärkte: “Vänta hej, jag kommer precis på det här nu.” Lewis bibehöll sin lekfulla kommentar under hela spelet och utsträckte till och med sina skämt till referenserna för samtal han inte höll med om.

Läs mer: Travis Hunter staplade upp med Ravens Legend som Deion Sanders ex-coach dissekerar CU Prodigys briljans

Lеwis lekfulla skämt lämnade inte bara spelare och tränare i sömmar utan visade också upp hans roliga personlighet utanför planen. Även om Manning och andra för ett ögonblick kan ha blivit förvånade över överraskningen, är det uppenbart att Lewis komiska timing och busiga anda tillförde en extra dos av spänning till Pro Bowl-festligheterna.

Inlägget “Peyton (Manning) Got Shook”: Ray Lewis lämnar fans i splittring genom att maskera sig som vaktmästare för trollspelare under Pro Bowl dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär