Saturday, December 9, 2023
HemMLBPeter Seidlers hjärtvärmande "Box Office"-gest under pandemin – en tillbakablick på varför...

Peter Seidlers hjärtvärmande “Box Office”-gest under pandemin – en tillbakablick på varför den bortgångne ägaren var så mycket älskad

San Diego Padres är i tårar. Bröderna saktar ner och håller ett ögonblick av tystnad för den underbara själ som avgick på tisdagen. Ägaren till Padres, Peter Seidler, var en man med ett stort hjärta. Och under sin tid har han på allvar gripit varje tillfälle som kommit i hans väg att visa en snäll handling. I och med Seidlers bortgång har den berörande anekdoten från en Padres-superfan dykt upp.

När 63-åringen andades ut, dominerades känslorna i San Diego av tårar. Mitt i att bearbeta förlusten av mannen som “..typ gillar att spendera pengar”, kan man inte låta bli att minnas den högt älskade mannen. Hans gester talade mycket om hans engagemang och hans engagemang för sitt team, även under pandemin för ett par år sedan.

Peter Seidler – En man av hans ord

The Friars superfan @RyanCohen24 berättade “En snabb Peter Seidler-berättelse” som gav världen ännu en glimt av vilken otrolig man han var. Historien går, precis innan pandemin Seidler gjorde arrangemang för Cohen att titta på ett Padres-spel i ägarens låda. Men sedan såg säsongen 2020 tomma läktare trots att det var en rolig säsong. Cohen, som var ganska tacksam för själva gesten, var under intrycket att möjligheten var förlorad. Men Seidler kom ihåg att bjuda in Cohen igen 2021 och uppfyllde sitt löfte och fansens önskan.

RELATED ARTICLES

Mest populär