Wednesday, February 28, 2024
HemBarcelona"(Pep Guardiola) är en stor förförare" - MasterChef 2023 Champion avslöjar Manchester...

“(Pep Guardiola) är en stor förförare” – MasterChef 2023 Champion avslöjar Manchester City Boss hemlighet till framgång

Flera stjärnspelare har pratat om hur Pep Guardiola tänker på spelet annorlunda än andra managers. Jo, för att lägga till listan, har hans tidigare Barcelona-spelare också uttryckt sin erfarenhet med den spanska tränaren. Den numera Master Chef 2023-vinnaren, Eneko Fernández, avslöjade vad som hjälpte 53-åringen att nå framgång från början av sin spelarkarriär.

Kommentarerna visar att Manchester City-tränaren inte har förändrats ett dugg efter flera år i ledningen. Låt oss ta en titt på vad som var det hemliga receptet på den tidigare Culers-chefens framgång!

Pep Guardiolas recept för hans framgång avslöjat av MasterChef-vinnaren!

Flera klipp på sociala medier har blivit virala av Pep Guardiola som ventilerar sina frustrationer på sina spelare trots att de gör det bra. I en intervju har hans tidigare Barcelona-spelare Eneko Fernández, som blev 2023 års Master Chef-vinnare, avslöjat att Manchester Citys manager har varit densamma från start. Han sa, “Pep var en virvelvind. Han var helt överfull av entusiasm, av fotboll, av lust. Det är något som jag inte kommer att upptäcka, men Pep har något. Han har en energi som infekterar dig och drar dig absolut. Pep är en stor förförare när det gäller att få fram det bästa i dig och få dig på sitt skepp. Han är en absolut ledare som har brutala verktyg för att övertyga dig om vad han vill.”

Den 39-årige mästerkockvinnaren, som spelade under Pep Guardiola under sin tid på Barcelonas B-sida, avslöjade att den spanska managern var okomplicerad med lagen. Det är kanske den största anledningen till att La Liga-jättarna gjorde honom till manager för a-laget nästa säsong. Den spanska managern gjorde verkligen inte klubben besviken, eftersom han vann en historisk treble under sin första säsong.

Likaså är det inte första gången en före detta spelare som har spelat under den tidigare Bayern München-tränaren pratar om honom på det här sättet. Dessutom hade hans nuvarande spelare, Bernando Silva, en fascinerande berättelse att avslöja.

Läs mer:- Pep Guardiola ropar ut Erling Haalands exit från Manchester City

Tänker utanför boxen!

Man skulle förvänta sig att du skulle vilja spela din bästa back mot Bukayo Saka på Emirates. Men Pep Guardiola hade distinkta idéer. Manchester Citys manager bestämde sig för att spela yttern och playmakern Bernardo Silva som ytterback. Matchen kallades titelavgörande förra säsongen. I en intervju, när han kom ihåg spelet, sa Silva att det var det galnaste som den spanska taktikern sa åt honom att göra.

Men han avslöjade också att han njöt av att försvara sig mot en av de bästa yttrarna i ligan. Till slut fungerade taktiken också när City slutade, och vann matchen bekvämt mot Gunners med 3-1.

Berättelserna från Eneko Fernández och Bernardo Silva visar hur väl den spanska tränaren backar upp sina idéer med lysande resultat. Var rankas Pep Guardiola bland de bästa tränarna genom tiderna? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

Inlägget “(Pep Guardiola) Is a Great Seducer” – MasterChef 2023 Champion avslöjar Manchester City Boss’ hemlighet till framgång dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär