Wednesday, February 1, 2023
HemSurfing"People Glorify It": Hawaiian Big Wave Legend öppnade nyligen upp om att...

“People Glorify It”: Hawaiian Big Wave Legend öppnade nyligen upp om att bo på allas favoritresmål

Laird Hamilton är känd i surfhistorien. Han är en av de största stora vågsurfarna genom tiderna. Han har övervunnit enorma vågor över hela världen. Med en uppsjö av erfarenheter med honom tack vare sin karriär är Hamilton väl rustad att dela med sig av insikter om att ta itu med haven.

I ett avsnitt i oktober 2022 av Whatever Podcast i Santa Barbara delade Laird Hamilton sin åsikt om människor som ville flytta till Hawaii i kölvattnet av Covid-19-pandemin.

Laird Hamiltons råd till människor som vill byta till livet på ön

“Under pandemin sprang många människor till paradiset. Så de sprang till Hawaii, sa Laird. “Jag tror att det att bo på en ö har sina allmänna … jag tror att folk förhärligar den oftare än inte och inser inte att det är annorlunda”. “Vidare”, förklarade han, “att vara på en ö är annorlunda, “Att vara på Hawaii är annorlunda än att vara på kontinenten. Det är bara… jag menar att det finns så många aspekter av det.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Laird Hamilton (@lairdhamiltonsurf)

Hamilton tvekade inte att säga sitt eftersom han förstår att inte alla kan anpassa sig till en dramatisk förändring i sin dagliga livsstils.

DYK DYPARE

Idrottaren förklarade, “Om du vill flytta till Hawaii borde du förmodligen åka dit först och spendera lite tid och se om du verkligen vill vara där för jag känner folk som har flyttat dit och sedan ett år senare är de som… du vet du kan inte få allt du vill ha från Amazon.” Han fortsatte, “Det är bara en annan livsstil, så du måste vara okej med att vara på en ö.”

Laird Hamilton förklarade att det inte är allas kopp te

Hamilton är född i Kalifornien och spenderar mycket tid på att surfa på och runt Hawaii själv. Han förklarar hur han är naturligt acklimatiserad vilket kan visa sig vara ett problem för andra människor. “Jag växte upp på en ö så för mig… jag känner inte “ö-feber” vet du? Folk får “ö-febern”. Det är svårt för dem, säger han.

Dessutom drog han en parallell mellan kulturella övertygelser och enkel övergång till en annan miljö. “Du måste vara rätt person. Det finns kulturella skillnader såklart”, konstaterade veteransurfaren. “Den enda gången folk har några problem, när de flyttar till Hawaii, är när de försöker ta med sig sina seder och de vet inte hur de ska anpassa sig”, avslutade han.

När du flyttar till Hawaii finns det mycket ansvar för dina handlingar. Laird tycker att det är coolt, men han erkände också att andra tycker att det är chockerande. Hamilton har massor av erfarenhet som surfare. Han var med och uppfann tow-in surfing. Tillsammans med sin fru @GabbyReece är han medgrundare och medskapare av Extreme Performance Training samt Laird Superfood som offentliggjordes på New York Stock Exchange 2020. Dessutom är han författare till två böcker, en skådespelare, och en modell.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär