Thursday, November 30, 2023
HemNASCAR"P***ed Off"-fans smäller NASCAR för "dum" och girig idé mitt i upprop...

“P***ed Off”-fans smäller NASCAR för “dum” och girig idé mitt i upprop om okänslighet

Så, NASCAR är redo att vara värd för sina årliga utmärkelser i Nashville den här veckan. Utspelet i världens musikhuvudstad kommer ceremonin att äga rum i Music City Centre den 1 december 2022. Men istället för all spänning som borde ha omgett tillkännagivandet verkade NASCAR-fans besvikna på det styrande organet.

Så snart sanktionsorganet tillkännagav nyheterna om utmärkelserna kände sig fansen förbryllade över streamingbeslutet som NASCAR fattade. Förutom livepubliken på Music Center kan fans streama ceremonin klockan 20.00 ET på Peacock. Men som det verkar passade detta inte bra hos NASCAR-entusiasterna.

De flesta fans föreslog att sanktionsmyndigheten måste tillåta USA Network att täcka evenemanget och streama det på TV. Medan några andra sa att det borde vara tillgängligt live på en gratis plattform som YouTube. Peacock erbjuder för närvarande olika prenumerationsplaner för sina användare. Med en plan på $19,99/år för NASCAR-fans och älskare.

Det verkar dock som att inte alla NASCAR-fans är sugna på att se loppen och andra sportrelaterade evenemang på streamingplattformen. Därför slog fansen emot det styrande organet på Twitter och anklagade dem för att “driva streaming-grejen” för pengar.

snälla posta på You Tube efter eftersom jag inte har $$$$Peacock$$$$$

— esciteach (@esciteach) 30 november 2022

Pressar den här “streaminggrejen” mer och mer. Jag vet inte om det här är rätt sak att göra, om du inte vill fjärma fler fans…

— Familjeman (@TeamKFBfan8) 30 november 2022

Jag är ledsen att säga @NASCAR, men ni har alla ganska förbannade fans just nu. Att sätta #nascarawards@påfågel är en helt dum idé. Många fans kommer inte att kunna se den. Den ska visas på @USA_Network .

— Di9 #TEAMNAPA9 (@Redneckrebel_9) 29 november 2022

Nej tack. Antar att jag ska läsa resultaten på nätet. Ha en bra natt.

— Lisa Pennington Osuna (@lisaosuna88) 30 november 2022

Jag hoppas att de spelar om ceremonin @USA_Network för jag har inte @påfågel.

— Lorena Luth (@LLuth72) 29 november 2022

Inte på TV? VAD I VAD???????????????

— CM3169 (@CONNIEM19941379) 30 november 2022

Lägg den på USA-nätverk eller något

— wade skywalker (@SkywalkerWade) 30 november 2022

Det borde vara på tv! @USA_Network borde bära den live!

— Renee L Coussons (Ty Gibbs-fan) 🏁🏁 (@ElliottByronfan) 29 november 2022

varför är det inte live???

— Travis Boote (@QuickBoomerang) 29 november 2022

Ha en liten ökning av tittarsiffran under säsongen bara för att döda den genom att sätta priset på Peacock. Också nästan en månad efter säsongen också. pic.twitter.com/a61oB0pnUG

— Jacob Lawson 🇺🇸 | NYG🗽(7-4) (@JacobRayLawson) 30 november 2022

DYK DYPARE

Som några kommentarer påpekade, såg sporten en ökning av tittarsiffran den här säsongen. Och detta betyder att många nya fans skulle älska att vara en del av ett sportrelaterat evenemang som prisutdelningen. Men med sitt streamingbeslut måste sanktionsmyndigheten hantera motreaktionen från flera arga fans. Sådana beslut kommer bara att göra sporten mer exklusiv än inkluderande.

Vilken stigande musikstjärna kommer att uppträda på NASCAR Awards?

Enligt de senaste rapporterna kommer den växande countryartisten Erin Kinsey att uppträda vid NASCAR Awards 2022 den 1 december 2022. Nashville-sångerskan skulle sjunga sin hitdebut “Just Drive” under ceremonin. Tidigare visades på SiriusXM The Highway’s On The Horizon, Kinseys prestation samlade över 40 miljoner visningar.

Detta kommer att markera Kinseys första tv-framträdande. Därför, exalterad över möjligheten, sa Kinsey till NASCAR, “Att få möjligheten att uppträda på NASCAR Awards är en sådan ära, särskilt med att det är i Nashville.”

Vidare diskuterade hon också sin kärlek till hastighet, vilket gör hennes kommande framträdande ännu mer speciellt. Hon sa, “Som lite av en hastighetsdemon själv, beundrar jag verkligen de fantastiska förarna som har gjort otroliga karriärer av att köra fort! Det här är också mitt första tv-framträdande, så jag är bara så exalterad över att få spela en liten roll i en så stor kväll för NASCAR. Grattis till alla vinnare!”

RELATED ARTICLES

Mest populär