Saturday, December 2, 2023
HemMMAPed-kommentator, som avslöjade Liver King Steroid News, får kredit från Joe Rogan...

Ped-kommentator, som avslöjade Liver King Steroid News, får kredit från Joe Rogan – “Han är bara supersmart”

Derek från ‘More Plates More Dates’ har blivit enormt känd sedan den enorma ‘Leverkungen‘ avslöja. Han var redan välkänd bland fitnessentusiaster. Men sedan hans Leverkungen videon blev viral, han har fått större erkännande och hyllning. Den senaste i raden för att prisa PED-gurun är UFC-kommentatorn, Joe Rogan. 55-åringen kan definitivt ett och annat om hälsa och fitness. Dessutom har UFC-kommentatorn uttryckt uppskattning för Dereks senaste video om Brian Johnson aka den Leverkungen.

Trots UFC-kommentatorns egen djupa expertis, Derek lyckades ändå imponera Rogan.

Joe Rogan applåderar Derek från More Plates More Dates

Joe Rogan själv innehar en hel del kunskap när det kommer till allt som har med fitness, kost och kosttillskott att göra. Men kosttillskott är en gåta i sig. Och fitnessentusiasten från “More Plates More Dates” har absolut blåst bort UFC-kommentatorn med sin kunskap om ämnet.

Kurt Metzger var med Rogan på den senaste JRE episod. Båda fortsatte att prata om kosttillskott och receptbelagda mediciner, och de nämnde Derek. Med tanke på mängden kunskap Derek har, Metzger blev förvirrad över sitt yrke. “Vem är han? Som en kemiingenjör?” han frågade.

Joe Rogan svarade på slaktare genom att ge en liten inblick. “Ingen människa. Han är bara supersmart och läser forskning… Jag trodde att han var en kemist.” Rogan fortsatte med att diskutera de som har rykte om sig att vara “kunniga” fitnessexperter. Han tillade på skämt, “Jag känner många människor som vet mycket skit om när du äter för maximal absorption. Proteinet, hur många gram per kilo kroppsvikt du måste ta…”

Lägger till Rogans uttalande, Kurt Metzger sa vidare, “Den där ungen, med det flagellinet, det är fantastiskt … som tyngdlyftares kunskap om nootropics.” Till vilken Rogan svarade: ”Det är hans kropp. Hans kropp är hans sinne. Hans kropp bär bara runt hans sinne.” Kommer från någon som Joe Rogandet är en ganska stor komplimang.

Derek har också gjort påståenden om UFC-fighters

På hans kanal, “More Plates More Dates”, Derek ger analyser och insikter i träningsrelaterade ämnen. Han dekonstruerar ofta vetenskapen bakom kändisfitness och deras fysik. Derek har gjort många videor på några av de största Hollywoodstjärnorna såväl som idrottare och har gjort några riktigt djärva påståenden. Detta inkluderar UFC-stjärnor som Conor McGregor och Kamaru Usmanockså.

McGregor aldrig svarat på några påståenden. I alla fall, Usman visst gjorde det. “The Nigerian Nightmare” var snabb nog att ropa DerekJRE för hans anklagelser. Och den senare gjorde också det, och förklarade hans tidigare påståenden ytterligare. Hans tolkningar är ganska spännande, med tanke på hur han panorerar ut detaljer i sina videor. Hans senaste video om att exponera ‘Liver King’ har passerat 2 miljoner visningar på bara 2 dagar efter att den släpptes.

Derek har lämnat Joe Rogan imponerad, och det är i sig en stor bedrift.

RELATED ARTICLES

Mest populär