Sunday, February 25, 2024
HemNFLPatrick Mahomes mamma delar ett hjärtligt budskap när Jackson Mahomes och dottern...

Patrick Mahomes mamma delar ett hjärtligt budskap när Jackson Mahomes och dottern Mia går med i julhandeln

Randi Mahomes, mamma till Chiefs stjärna Patrick Mahomes, delade sina julaftonsfirande på sociala medier. Hon har fått uppmärksamhet, skapat rubriker och väckt reaktioner från fans. Mitt i att hon njuter av julafton fortsätter hennes son att arbeta hårt. Fansen har ännu inte bevittnat en spännande trippel-header för jul i NFL.

Amerikas favoritvideo idag

Julen för NFL-fansen innehåller Las Vegas Raiders och Kansas City Chiefs-spelet. The Raiders, som kommer efter en fantastisk seger med 63-21 över Chargers, förbereder sig för att möta Chiefs, som nyligen säkrade en 27-17-seger mot New England. Samtidigt delade Randi Mahomes glimtar från sin julaftonsshopping när hon delade ett hjärtligt meddelande på X.

Randi Mahomes delade glada familjestunder

Randi Mahomes har kontinuerligt utstrålat familjär värme och glädje. Hon tog nyligen till sitt X-konto för att uttrycka sin lycka över julen. Hennes hjärtliga bildtext sa: “Idag var min favoritdag på väldigt länge!!! God Jul.” Denna känsla var ett tillägg till hennes Instagram Stories-inlägg.

Hon delade hjärtevärmande ögonblick från en shoppingresa med sina barn, Mia och Jackson Mahomes, på Instagram. En rörande bild visade Randi som höll hand med Jackson medan hennes andra hand kärleksfullt vilade på Mias axel. Tre av dem gick tillsammans, och någon hade klickat på en bild bakifrån.

Hon delade också om en berättelse från Jackson och kommenterade: “Älskar den här dagen!!!.” Dessa inlägg ger en inblick i de omhuldade semesterögonblicken för en familj förenad i kärlek och firande. Eftersom Randi ofta delar med sig av berättelser från sitt liv, publicerar hon då och då uppskattningsinlägg.

Randi Mahomes hedrar moderskapets anda

För inte så länge sedan lade Randi Mahomes upp en onlinevideo som firade moderskapet. Videon visade henne i en vit Chiefs-tröja tillsammans med 20 Polaroid-ögonblicksbilder med andra som Brittany Mahomes, Debbie Bates och Donna Kelce.

“Jag är klar med att fråga dig”: Shedeur skämtar med Deion Sanders över semesterdejter med mamma Pilar som lämnar båda upprörda

Hennes budskap var rikt på tacksamhet när hon betonade mödrars obevekliga hängivenhet och uppoffringar. Hon rubricerade sitt inlägg: “Shoutout till alla mammor som arbetar denna semester och varje säsong!!” Hon tillade, “Jag har så mycket kärlek och uppskattning för dessa mammor (och alla mammor) som utgjuter sin kärlek, hängivenhet och uppoffring bakom kulisserna för att säkerställa att våra barn får stöd under hela livet.”

Randi påminde också om sin moderrelation och hur hon vårdar den dagligen. Vad tycker du om Mahomes mamma? Låt oss veta nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär