Friday, February 3, 2023
HemNFLPatrick Mahomes gör ett skämt om Raiders elände i raderad tweet, under...

Patrick Mahomes gör ett skämt om Raiders elände i raderad tweet, under Primetime-förlust mot Baker Mayfields debutlopp med LA Rams

Raiders-Rams-matchen på SoFi Stadium har pulserat NFL-världen. Den spännande faktorn var Baker Mayfield, som gjorde sin debut två dagar efter att han gick med i franchisen. Dessutom bröt den nya QB LA:s förlustsvit och pulveriserade Las Vegas slutspelsförhoppningar. Men Patrick Mahomes kunde inte hålla sina tankar och hånade Raiders bakslag på grund av Mayfield.

Under lågsäsongen var Baker Mayfield och hans problem med Browns ett känsligt ämne. Han var en del av en handel som skickade honom till Panthers. Det förhållandet höll dock inte efter att de sagt upp honom. Mayfield gick med i Rams och blev underbarnet efter att ha krossat Raiders i sin debut.

Efter Raiders förkrossande förlust i händerna på Rams, höll Patrick Mahomes sina tankar på Twitter. Grim Reaper och Chiefs levererade tunga bakslag till sin divisionsrival. Men han fick episk feedback efter att ha sett deras utblåsningsförlust. Chiefs QB1 raderade tweeten, men fansen var snabba att ta en skärmdump. Han twittrade, “Wow [3x rolling on the floor laughing emoji ].”

The Raiders är så lustigt dåliga att världens bästa QB kan inte låta bli att skratta åt deras bortgång pic.twitter.com/Za6bsHraRe

— ChiefsAholic ™️ (@ChiefsAholic) 9 december 2022

I sin debut med Rams, Baker Mayfield avslutad 22 av 35 pass för 230 yards. Han fick också betyget 91,4. Efter att ha anslutit sig till Van Jefferson i målzonen, satte den nya Rams-quarterbacken ihop en åtta spel, 98-yards poängpassning. Mayfield och Rams krossade Raiders slutspelshopp efter att ha fallit till 5-8.

DYK DYPARE

Det häpnadsväckande faktum att Baker Mayfield tog en vinst bara två dagar efter att han gick med i franchisen skakar om alla. Den nya QB skulle hålla rodret för franchisens återstående spel.

Ett annat lag var intresserade av Baker Mayfield

Baker Mayfield väckte intresse efter att Panthers förvärvade honom i en mycket efterlängtad handel. Pantern tryckte dock på avtryckaren och släppte honom från laget. Mayfield blev framträdande och hade exotiska platser att besöka. Bortsett från Rams, spekulerades 49ers också allmänt om att vara intresserade av honom efter att ha förlorat Jimmy Garoppolo.

För vad det är värt, lade 49ers inte in ett avståendekrav för QB Baker Mayfield, som slutade hävdas av Rams, per källa.

— Adam Schefter (@AdamSchefter) 6 december 2022

Det hände dock inte, och Mayfield hamnade i Los Angeles. Enligt 49erswebzone påstod sig 49ers HC Kyle Shanahan vara en stor beundrare av quarterbacken, men de kunde inte göra det till verklighet att ta honom till Kalifornien. Han nämnde, “Vi kommer att undersöka allt, men jag känner mig ganska bra med var vi är just nu.”

Rookie-quarterbacken Brock Purdy skulle börja för San Francisco. På söndag gör han sin första NFL-start mot Tom Brady and the Buccaneers.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär