Saturday, December 2, 2023
HemNFLPatrick Mahomes fru Brittany Mahomes talar om rykten om att hon var...

Patrick Mahomes fru Brittany Mahomes talar om rykten om att hon var i arbete under Chiefs’ Game

Matchen mellan Kansas City Chiefs och Los Angeles Rams var i full gång. De underbemannade Rams kunde inte hålla jämna steg med Chiefs. Detta steg Kansas City till 9-2 den här säsongen. Fansen jublade och uttryckte sin glädje för det vinnande laget.

Den största supportern till ledande QB:s fru, Brittany Mahomes, var dock väldigt tyst. Fotbollsspelaren twittrade inte hennes reaktioner under matchen. Därför tvingade det fansen att dra en vild slutsats.

Brittany Mahomes, 27, är gravid med sitt andra barn. Förfallodagen är mycket nära. Så, när delägaren till Kansas City Current inte var aktiv på sociala medier, trodde fansen att hon fick förlossning.

Ett fan sa: “Mahomes verkar avstängd och [Brittany Mahomes] har inte twittrat hela matchen. Ganska säker på att hon har förlossning och Patrick är distraherad.” När Brittany såg uppståndelsen på nätet rensade han luften.

Jag har inte förlossning, ni snubblar 😂

— Brittany Mahomes (@BrittanyLynne) 28 november 2022

Hon skrev en tweet som sa: “Förlåt, jag är här.” Hustrun till Patrick Mahomes postade också en bild på sin dotter, Sterling Skye, och rubricerade den: “Var upptagen.” Eftersom Brittany publicerar uppdateringar om sitt liv och dokumenterar sina dagliga aktiviteter på sociala medier, blev hennes beundrare oroliga. Även om Chiefs Kingdom inte fick nyheten om ankomsten av QB:s son, kan det bli vilken dag som helst nu.

Detta är vad Brittany Mahomes behöver i sin sjukhusväska

Baby Mahomes är snart här! Hustrun till den Super Bowl-vinnande QB förbereder sig för att föda sitt andra barn. Och för att börja en ny resa förberedde hon en sjukhusväska till sin pojke.

DYK DYPARE

På sin Instagram delade hon med sig av alla nödvändiga saker hon packat i sin sjukhusväska. Mrs. Mahomes ville dela användbar information med sina följare den här gången eftersom hon inte kunde när hon födde sin dotter.

Hon packade rapskläder, en swaddle från SwaddleMe, och visade två lotioner. “Aquaphor – vanlig Aquaphor och så har jag lite blöjkräm.” Den gravida mamman sa också att hon tar med sig egna nappar, filtar, våtservetter och blöjor.

RELATED ARTICLES

Mest populär