Sunday, February 25, 2024
HemCalvin Johnson Jr."(Patrick) Mahomes ... behöver ett par fler ringar": Tom Bradys GOAT-påstående drivs...

“(Patrick) Mahomes … behöver ett par fler ringar”: Tom Bradys GOAT-påstående drivs ytterligare trots Chiefs QB:s Jordan-liknande egenskaper

Den senaste tiden har en hel del diskussioner pågått om GOAT-statusen i NFL, särskilt mellan Tom Brady och Patrick Mahomes. Reaktionerna är delade som en sida med den pensionerade legenden medan vissa menar att Kansas City Chiefs QB potentiellt kan överträffa Tom Brady. Men är det en prestation som går att uppnå?

Patrick Mahomes jämförs ofta med den legendariske NBA-mästaren Michael Jordan för sina revolutionära egenskaper. Och det är inte bara Pro Football Talk som känner att den relativt unga QB är det närmaste NFL har sett MJ. Se vad pensionerade Washington Redskins QB Robert Griffin III och Detroit Lions WR Calvin Johnson Jr. säger om Patrick Mahomes.

Robert Griffin III är fortfarande praktisk i sin vision om Patrick Mahomes som nästa potentiella GET

RG3 och Calvin Johnson Jr. berättade precis vad de tycker om RG3 och The Ones om Patrick Mahomes. Trots att han erkände att Chiefs QB har Jordan-liknande egenskaper på grund av hans konkurrenskraftiga prestanda och disciplinerade arbetsmoral, sa RG3: “Jag tror fortfarande att GETEN är Tom Brady. Jag tror att Mahomes vet att han behöver ett par ringar till innan han kan ta över den GET-statusen men han är på god väg.”

“Han såg de bästa egenskaperna från de bästa QB:erna och lade allt i ett paket.” @calvinjohnsonjr & @RGIII vet att Mahomes är en av en. pic.twitter.com/jVGKM9BwCX

— RG3 and The Ones (@rg3andtheones) 1 februari 2024

Patrick Mahomes har redan två SB-ringar i sin ägo och är på väg att säkra sin tredje ring då han gör sitt fjärde SB-framträdande på fem säsonger. Även om han själv är en exceptionell talang, kan det vara en monumental men inte omöjlig uppgift att slå Tom Bradys rekord eftersom han fortfarande har fem ringar kort. Med sju Super Bowl-ringar under sina 23 år förblir den pensionerade legenden den oöverträffade NFL-GOTEN.

Calvin Johnson Jr. stöttar Patrick Mahomes med orubbligt stöd

Samtidigt har Calvin Johnson Jr. aka Megatron bara beröm för 28-åringen när han misstroende utbrast: “Jesus man! Ungen är begåvad… Det är som att han medvetet såg de bästa egenskaperna från alla de bästa quarterbackarna och försökte lägga det i ett paket.” Den pensionerade WR är alltid högljudd om sin beundran för Mahomes.

LÄS MER: Respekt för Nick Saban, Tight Slap till Kalen DeBoer: Ryan Williams Exit från Alabama slår indirekt en anmärkning under bältet för New HC

Calvin Johnson Jr. har också tidigare uttryckt sin avundsjuka över Mahomes TE Travis Kelce som åtnjuter förmånen att spela tillsammans med den begåvade QB. Duon slog nyligen Tom Brady och Rob Gronkowskis rekord för flest touchdowns efter säsongen med 16, och slog QB-TE-duonrekordet på 15. Med tanke på att Chiefs QB uppnådde denna bedrift på en betydligt mindre period av sex säsonger jämfört med Tom Bradys rekord i 11 säsonger, vem vet vad Patrick Mahomes inte kan åstadkomma?

Inlägget “(Patrick) Mahomes … behöver ett par fler ringar”: Tom Bradys GOAT-påstående drivs ytterligare trots Chiefs QB:s Jordan-liknande egenskaper dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär