Saturday, December 9, 2023
HemNFLPatrick Mahomes avstängd som MVP-kandidat av veteranen QB som rotar för denna...

Patrick Mahomes avstängd som MVP-kandidat av veteranen QB som rotar för denna NFC-trollkarl

Patrick Mahomes har en jäkla säsong. Kansas City Chiefs quarterback har inte låtit Chiefs-fansen känna tomrummet efter Tyreek Hills avgång. Mahomes har hittat sin allierade i Travis Kelce och de två sätter på lite fyrverkerier på planen. Chiefs har 9-2 och toppar AFC West. En före detta quarterback har dock inte uppskattat Mahomes uppvisning lika mycket.

Tidigare Ravens quarterback och nuvarande NFL-reporter, Robert Griffin III, har hyllat den nyligen fyllda andragångspappan. Mahomes ligger dock trea på sin lista över MVP-kandidater. Här är vem han betygsätter över den välformade Kansas quarterback.

Patrick Mahomes avvisade av RG3

Det är bara sex matcher kvar av grundserien och det är här den riktiga talangen visas upp. Eagles har det bästa resultatet hittills, och är det första laget som noterar tvåsiffriga vinster i år. Mycket av deras framgångar krediteras quarterbacken Jalen Hurts. Fåglarna har överraskat sina fans med sina framträdanden och är på sång för att säkra plats nummer 1 för eftersäsongen.

DYK DYPARE

På samma sätt har Patrick Mahomes lagt ner sitt arbete för att säkerställa att Chiefs inte saknar Tyreek Hill den här säsongen. Mahomes har guidat Chiefs till topplatsen i AFC West.

Tidigare Rookie of the Year, Robert Griffin III, tycker att Jalen Hurts är den mest förtjänta av MVP i år. Om detta skulle hända kommer Hurts att vara den första spelaren någonsin i Eagles historia att vinna det prestigefyllda priset.

Även om Mahomes också har ställt upp med stora siffror, tror Griffin att de inte är på den nivå som Hurts har till lagets anfall. “Just nu är Jalen Hurts MVP. Efter vad han just gjorde med 157 yards rusande och beredd dem till seger, är han MVP, säger Griffin om dubbelhotet quarterback. Hurts dominans har varit en viktig anledning till att Eagles är ett hot i år. Quarterbacken har varit en del av 25 touchdowns i år. Han har kastat i 17 och har haft 7 rusande touchdowns.

Fler skäl för fåglarna att flyga

Griffin håller fast vid sin röst på Hurts när Hurts kommer från en av sina bästa föreställningar. Mot Packers rusade Hurts för sin karriärbästa 157 yards och tillkännagav sina dubbelhotsförmågor. Griffin betygsätter också Miami Dolphins quarterback Tua Tagovailoa. “The Dolphins har 8-0 med Tua Tagovailoa när han börjar och avslutar en match. De är 0-3 när han inte gör det. Det låter som en MVP för mig”, sa Griffin om Tagovailoa som råkar ha varit Hurts lagkamrat. Efter dessa två kommer Mahomes, som för närvarande är ligaledare i statistik. “Men baserat på vad Jalen just gjorde, hoppade han över båda dessa killar för att bli nummer 1”, sa den tidigare quarterbacken, eftersom han tycker att Patrick Mahomes inte har gjort mycket extraordinära saker den här säsongen.

Eftersom Mahomes har befäst sin plats i ligan som fansfavorit kan han vara på väg mot sin andra MVP-trofé. Men om Eagles hamnar i toppseed kommer det definitivt att bli ett nära samtal mellan de två quarterbacks som lägger ner seriöst arbete för sina lag.

RELATED ARTICLES

Mest populär