Sunday, February 25, 2024
HemNFLPatrick Mahomes andas av lättnad när den tveksamma startaren Maxx Crosby sätter...

Patrick Mahomes andas av lättnad när den tveksamma startaren Maxx Crosby sätter anfallare på bakfoten

På söndag kommer Kansas City Chiefs att möta Las Vegas Raiders. Efter ett nederlag mot Philadelphia Eagles (21-17) står Chiefs till 7-3 i ligan. Medan Raiders ligger på 5-6. Denna matchup markerar en divisionsrivalitet, där Chiefs för närvarande leder AFC West-divisionen, medan Raiders innehar nummer 3-positionen.

Amerikas favoritvideo idag

I sina senaste matcher har Chiefs QB Patrick Mahomes kämpat för att leda sitt lag till seger och bara säkrat en seger av de tre senaste matcherna. Det kan dock finnas goda nyheter för Mahomes, eftersom Raiders Defensive End Maxx Crosby förmodligen kommer att missa matchen på grund av en knäskada. Crosby är erkänd som en av de bästa försvarsspelarna i ligan. Hans frånvaro kan avsevärt gynna Mahomes och hans team.

Mahomes vs Crosby

I den slutliga skaderapporten på fredagen har Raiders listat Crosby som “tveksam”. Under hela denna vecka har Crosby inte deltagit i några träningspass. Även om Raiders lagledning inte har klarlagt om han kommer att kunna spela i söndagens match är det högst osannolikt att han sätter sin fot på planen.

Som svar på frågan om att Crosby spelar i söndagens match, sa Raiders tillfälliga huvudtränare Antonio Pierce: “En kille som spelar varje snap, du måste ta hand om honom. Så, en sak om honom, om han kan vara där på söndag, kommer han att vara där.” Om Crosby inte dyker upp på planen kommer det att vara den första matchen i karriären som han missar.

Den här säsongen har han samlat på sig 10,5 sacks, 14 tacklingar för förlust och 17 quarterback-träffar. På frågan om att spela mot Crosby sa Mahomes: “Jag gillar inte att spela mot honom eftersom jag vet vilken typ av spelare han är och hur han kommer in med.” Han fortsatte, “Han vill vinna lika mycket som alla andra, och det är därför jag har så mycket respekt för honom, men i slutet av dagen tävlar vi.”

Om Crosby på något sätt lyckas spela spelet skulle det vara spännande att bevittna striden mellan honom och Mahomes.

Chiefs vs Raiders

Den här säsongen har präglats av inkonsekvens för Raiders. Men efter att huvudtränaren Josh McDaniels lämnat har laget visat en relativ förbättring under interimtränaren Pierce. Under hans ledning har de vunnit två matcher och förlorat en. Noterbart är att Raiders försvar överglänser deras offensiv. De ligger för närvarande på 13:e plats i totalförsvaret. Aidan O’Connell, som har fått startjobbet under Pierce, har visat bra spel. Hans prestation under de tre senaste matcherna är bevis på hans potential, efter att ha kastat för 946 yards och 3 TDs

Chiefs kommer att förlita sig mycket på sin stjärna quarterback Mahomes, vars prestation under de senaste matcherna inte har varit särskilt imponerande, trots otrolig statistik, efter att ha kastat för 2 619 yards och 19 touchdowns.

“Igår var den bästa dagen”: Patrick Mahomes mamma Randi avslöjar att hon hade “glada tårar”

Chiefs försvar ligger på tredje plats den här säsongen, vilket ger ett snitt på bara 16,4 poäng per match. Med nyckelspelare som Travis Kelce och Isiah Pacheco kan Raiders tycka att det är en utmaning att säkra en vinst i det här spelet. Vad är dina förutsägelser för det kommande spelet? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär