Friday, February 3, 2023
HemNFLPatrick Mahomes äger sina tre största misstag under spelet mot Lowly Broncos

Patrick Mahomes äger sina tre största misstag under spelet mot Lowly Broncos

Patrick Mahomes och Chiefs överlevde en tät match mot Denver Broncos-laget i söndags. Även om Mahomes vann matchen var han inte särskilt nöjd med sin prestation, eftersom han gjorde några avlyssningar i spelet, vilket kunde ha varit en katastrof för Chiefs. Under presskonferensen efter matchen pratade Mahomes om de 3 misstagen han gjorde under matchen.

Noterbart, Mahomes avlyssningar gav Russell Wilson och Broncos en enorm chans till comeback i matchen och de utnyttjade den möjligheten väl. Vid ett tillfälle såg det ut som att farten var på deras sida; dock spelade Chiefs försvar sin roll och fick jobbet gjort.

Patrick Mahomes berättar om de tre misstagen han gjorde mot Broncos

På tal om de tre misstagen han gjorde under spelet, sa Mahomes, “Den första tog förmodligen bara den lätta tråden utanför, försök tvinga den att döda. Den andra, jag försökte bränna den… Jag menar, han (Patrick Surtain) gjorde en jäkla pjäs. Jag försökte bara kasta den för någons fötter.”

“Den tredje var bara dålig, dålig, på grund av situationen, vi filtrerar, särskilt här på höjden. Om jag kastar bort bollen är ingen öppen. Så, kasta bara bort bollen och låt Harrison vara med i matchen… Som tur är för mig steg resten av laget upp, tillade Mahomes vidare.

Mahomes berömde också försvaret av sitt lag, som gjorde några avgörande spelningar i avgörande ögonblick för att hjälpa laget enormt. Dessutom nämnde han prestandan för specialteamet, inklusive Tommy Townsend och Harrison Butker.

Mahomes och Chiefs får sin tionde seger för säsongen

Trots att Mahomes gjorde misstag under matchen fick Chiefs till slut jobbet gjort och vann matchen med 34-28 mot Broncos. Även om Mahomes gjorde 3 interceptions i den matchen, hade han också 3 touchdowns, vilket gav Chiefs en massiv ledning med 28-0 i den tidiga delen av matchen.

NO LOOK TOSS??? @PatrickMahomes vem är du?!?#ProBowlVote pic.twitter.com/J4jfxgn04K

— Kansas City Chiefs (@Chiefs) 11 december 2022

Sedan försökte Russell Wilson och Broncos göra comeback; dock var de riktigt långt tillbaka i spelet. Dessutom fick Wilson en hjärnskakning i slutet av matchen, vilket tvingade honom ut. Innan han gick ut kastade han 247 yards för 3 touchdowns.

Med denna förlust är Broncos ur slutspelsstriden nu. Å andra sidan vann Chiefs sin tionde match för säsongen, eftersom de toppar AFC West-divisionen. Notably, Bills och Chiefs har samma rekord i AFC-divisionen; så det kommer att bli en tät kamp i slutet för att ta den första övergripande platsen i AFC.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär