Wednesday, February 28, 2024
HemNFLPat McAfee reflekterar över mängder när Kansas City Chiefs Dynasty drabbas av...

Pat McAfee reflekterar över mängder när Kansas City Chiefs Dynasty drabbas av slag efter slag

Patrick Mahomes och laget gick in i vecka 16 med avsikt att ta en slutspelsplats. Det kunde dock inte hända när de kom till korta mot Las Vegas Raiders vid 14-20. Kansas City Chiefs kommer nu att behöva vänta på ytterligare en match för att få sitt mål uppnått. Men mitt i alla kvalifikationssamtal verkar Chiefs ha större bekymmer på sin tallrik just nu.

Amerikas favoritvideo idag

Även om allt inte är förlorat för sidan, har deras senaste framträdanden varit en olycklig indikator på en potentiellt “fallande dynasti.” Den tidigare NFL-spelaren, Pat McAfee, delade med sig av sina tankar om Chiefs senaste förlust mot Arrowhead. Han tog itu med pålningsproblemen som aldrig har besvärat KC-laget förut, vilket har orsakat problem som är okända för laget.

Pat McAfee tror att Chiefs inte är “välsignade” längre

I sitt senaste avsnitt av “Pat McAfee Show” diskuterade programledaren Chiefs senaste kamp och de oväntade utmaningar de står inför. Pat McAfee betonade att trots att de hade positiva influenser som jultomten, Taylor Swift och andra bra vibbar runt laget under matchen, presterade inte Chiefs i närheten av sin faktiska potential i Raiders-spelet.

Han sa, “Chiefs ser hemska ut… men det är inte bara hur de ser ut på planen med alla bra Juju runt laget.” Han tillade att för honom ser sidan inte ut att vara tillräckligt “välsignad” längre, vilket betyder att de verkar ha turen i motståndet på planen. Hans kommentar indikerade hur laget verkar ha allt som det ska för sig, utom huvudelementet i fotboll.

McAfee fortsatte, “Igår var ett av de blåsigaste spelen som jag tror att jag någonsin sett… när du ser Travis Kelce röra sig sent Devonte Adams röra sina händer sena bollar som en slags flytande svävande skulle du anta att det var ganska Gusty där ute.” Att slåss mot naturen var inte den enda utmaningen, särskilt för laget, eftersom de inte kunde säkra segern mot sina rivaler trots att de höll Raiders på bakfoten under den första kvarten.

Den tidigare Puntern lyfte också fram de senaste ögonblicken av ilska hos Travis Kelce och Patrick Mahomes på sidlinjen. Per McAfee, dynastin verkar vara ute efter att falla i den meningen att ett lag vi förväntar oss att vara glada även under oroliga tider har visat många tuffa ögonblick på planen för NFL-världen att bevittna.

“Clean It Up”: Hurt Patrick Mahomes varnar lagkamrater efter ögonöppnande förlust på juldagen

Han avslutade med att säga: “Så det som kan gå fel gick fel och går för närvarande fel för Kansas City Chiefs och vi är på en plats som vi inte har varit på länge, jag tror att det här året är potentiellt ett vi kommer att sitta det här etta året för Kansas City Chiefs.”

McAfee och hans företag tror att Chiefs avviker från sin vanliga framgångsrika säsong, och den senaste visningen på planen indikerar tyvärr detsamma.

Vad är det som går fel med Chiefs 2023?

När ett lag vinner kan det dölja flera problem, men det är tvärtom när de förlorar. De titelförsvarade mästarna hade en tuff utflykt på juldagen och har för närvarande ett rekord på 9-6 under säsongen. Sedan slutet av oktober har de bara vunnit tre av åtta matcher, och deras ostoppbara offensiv ser nu mer mänsklig ut. Om man tittar på olika aspekter av lagets prestation, rankas deras passningar på 4:e plats, får 14:e, runblockerande 17:e, passningsblockerande 9:a och springa 10:e plats – vilket tyder på en potential för återhämtning för laget.

Men lagets omsättningsprocent är en anledning till oro, rankad på 27:e plats. Det största bekymret är Chiefs inkonsekventa anfall den här säsongen, vilket är oväntat med tanke på deras vanliga höga standarder. Frågor som omsättningar, straffar, inkonsekventa linjespel, tappade passningar och överlag dålig prestation, inklusive lagets brist på enhet och anslutning av de flesta breda mottagare, känns som problem som laget måste lösa inifrån.

Även om Chiefs fortfarande har en stor chans att ta sig igenom slutspelet, måste de ta itu med dessa problem snart om de vill fortsätta sitt Super Bowl-vinnande arv.

RELATED ARTICLES

Mest populär