Tuesday, February 27, 2024
HemOlympicsParis-OS 2024: Hur mycket kommer det att kosta att se Noah Lyles...

Paris-OS 2024: Hur mycket kommer det att kosta att se Noah Lyles och Sha’Carri Richardson i aktion?

Spänningen inför OS i Paris 2024 ökar dag för dag. Idrottare som Noah Lyles, Sha’Carri Richardson, Mondo Duplantis och många fler har hänfört alla med sina prestationer under året. Nu väntar fans av alla dessa idrottare ivrigt på att de ska vinna guldmedaljer vid OS.

Amerikas favoritvideo idag

Med bara 211 dagar kvar i kalendern tills megasportevenemanget börjar, gör idrottare sitt bästa för att boka en plats i Paris. Intressant nog är det inte bara spelarna som vill åka till Paris, utan deras fans vill se dem live också. Men hur mycket kommer det att kosta dig att se OS i Paris från läktaren?

Kostnaderna bara för att nå platsen för OS i Paris

Sportmedieskaparen Fitzdunk lade nyligen till ett nytt inlägg på sitt Instagram-handtag och bröt ner kostnaden för att se OS från läktaren. Den tidigare OS-medaljören sa att OS i Paris kommer att pågå mellan 26 juli – 11 augusti 2024. Banhändelserna kommer dock att äga rum från 2 till 10 augusti.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Rori (@fitzdunk)

För att uppskatta den totala kostnaden bara för friidrottsevenemang, nämnde Fitzdunk först kostnaden för att nå Paris från USA. Han uppskattade att det skulle kosta en person i genomsnitt 1 000 dollar att nå Paris via ett flyg. Han varnade också för att om man inte bokar sina biljetter snabbt, kommer deras flyg till OS i Paris att kosta mycket.

Därefter gick han vidare till hotell och logi. Fitzdunk avslöjade att medan de lägsta priserna är runt $150, kan de dyra vara runt $600 eller mer. Med tanke på ett genomsnitt på $250 och en vistelse på nio dagar, kommer kostnaden att nå cirka $2250. Således når bara de grundläggande utgifterna upp till hela $3250. Men hur är det med att titta på spelen i Paris-OS?

Kostnaden för att se matcherna från läktaren

På tal om biljetter till arenorna i Paris, citerade Fitzdunk ett pris på $50 för de billiga platserna. Han nämnde också att de avancerade arrangemangen kommer till ett pris av cirka 600 dollar igen. När han beräknade kostnaden för att titta på alla banevenemang vid Paris-OS, lade han till ytterligare $3000 till budgeten.

Det betyder att din plånbok måste ha minst $6250 för att få en snygg upplevelse. Sportmediaskaparen sa vidare att man måste bära minst 500 $ för andra utgifter som inkluderar mat och transport tillsammans med andra diverse kostnader. Dessutom skulle man också vilja resa och köpa franska varor, eftersom de inte kommer att befinna sig i Paris varje dag. Är du villig att lägga ut det för en OS-upplevelse?

SE BERÄTTELSE – Noah Lyles är all in, rotar för $155M Esports Giants på World 2023

RELATED ARTICLES

Mest populär