Saturday, December 9, 2023
HemBodybuildingPappa gjorde nyfödda son till sin träningspartner efter att han "skämdes" över...

Pappa gjorde nyfödda son till sin träningspartner efter att han “skämdes” över att äga ett gym och bära en “pappa bod”

Där det finns en vilja finns det en väg. När punden hopade sig, nyblivne pappa, bestämde Sion Monty att det var dags att lämna “pappa-kroppen”. Genom att anamma en hälsosam livsstil förvandlade Sion sig från en överviktig individ till vinnaren av det nationella mästerskapet i bodybuilding på några månader.

När Sion omfamnade faderskapet var han på moln nio. Sion driver tre företag tillsammans med nya pappauppgifter och hade händerna fulla. När den unge pappan knappt fick tid för sig själv gick han upp cirka 56 pund på bara sex månader. Men det är resan som följer som drar uppmärksamheten.

Sion Monty ett lysande exempel på beslutsamhet

När Sion insåg att han hade lagt på sig ohälsosamt, lovade han att gå ner i vikt. Han bestämde sig för att involvera sin son Ted i sin träningsrutin. Ett unikt sätt som gjorde att han kunde knyta an till sin son och komma tillbaka i form. Därför började han snart med sina dagliga löpningar, backsprintar och långpromenader med Tedi i barnvagnen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av SION MONTY (@sionmonty)

Genom att ta ett steg i taget, började Sion snart bodybuilding som en åtgärd för att få muskler. Hans nästa mål var att få sexpack. Allt eftersom dagarna gick såg han resultatet. Så var dock inte alltid fallet; det fanns en tid då han “skämdes och kände sig chockad”. Ångern slog honom hårt eftersom han var ägare till ett gym, och ändå släppte han sig själv.

Läs mer: “OMG mamma”: Arnold Schwarzeneggers ex-fru generade dotter med hennes ärliga erkännande av Brad Pitt och Leonardo DiCaprio 2020

Han bestämde sig därför för att “sparka upp a*** för att komma tillbaka till fitness.” Efter en strikt regim och utövande av mindfulness började Sion snart med en hälsosam livsstil. Han lämnade ingen sten ovänd och vann snart silver vid 2022 National Amateur Body-Builders’ Association UK Open. Genom att vinna tävlingen fick han inte bara ett namn utan lämnade också ett lysande exempel för sin son och andra att följa.

Sion hjälper nu andra att förändra sina liv

Efter att ha lyckats få till en förändring hjälper Sion nu andra pappor att kasta av sig “pappakroppen”. Han hjälper dem genom att erbjuda dem en-till-en-coachning. För att hjälpa dem att förbättra sig delar han regelbundet tips på sociala medier. Sion delar också sina träningsvideor på sin officiella YouTube-kanal och håller sina följare uppdaterade på Instagram.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av SION MONTY (@sionmonty)

För 35-åringen är det ingen avmattning. Han arbetar fem gånger i veckan, kollar på sina kalorier och insisterar på att nyckeln till hans fysiska förvandling är inre frid efter att ha kämpat med ångest. Sion är utan tvekan en inspiration för många!

RELATED ARTICLES

Mest populär