Saturday, December 9, 2023
HemNFL"Paparazzi utanför hennes hus ...": Travis Kelce delar med sig av hur...

“Paparazzi utanför hennes hus …”: Travis Kelce delar med sig av hur hans liv förändrades efter Taylor Swifts kärlekshistoria

Travis Kelce, Kansas City Chiefs karismatiska tight end, satte sig nyligen ner med WSJ Magazine. Intressant nog var det inte för att diskutera touchdowns eller tacklingar, utan något helt annat. Han diskuterade en oväntad vändning i sitt personliga liv. Stjärnan har äntligen uppfyllt önskemålen från alla Swift- och Kelce-fans som ville veta mer om dem.

Han började med en slentrianmässig berättelse om ett besök i Arrowhead, där ett enkelt ögonblick subtilt antydde en ny början. När han flyttade från omklädningsrummet till New Yorks livliga gator berättade Kelce om en middag som var mer än bara en måltid. Han berättade om en växande koppling bortom rutnätet. Stjärnan satte sig ner och berättade om sin nya anslutning som har skapat en enorm uppståndelse online.

Travis Kelce kastar ljus över Taylor Swifts berömmelse och dess inverkan

Travis Kelce delade nyligen sin vackra romantiska resa med Taylor Swift i en intim intervju med WSJ. Tidskrift. “Hon kommer förmodligen hata mig för att jag säger det här,” skämtade han och påminde om Swifts besök i Arrowhead, tidigare i år. Det besöket sådde omedvetet fröet till deras förhållande.

Kelce mindes att hennes kusiner tog bilder nära hans skåp, ett ögonblick som verkade trivialt men som i själva verket var början på något speciellt. Men det vackra bandet som de två delar nu, har utan tvekan en intakt av berömmelsen Taylor Swift delar. Till och med Travis Kelce verkade lysa ljus på densamma. Han sa uppriktigt, “Självklart har jag aldrig dejtat någon med den typen av aura om dem… jag har aldrig hanterat det.”

Han var dock snabb med att tillägga att han inte flyr från något av det. I själva verket kastade han ljus över granskningen hon får, tillade han, “Hur mycket hon har ett förstoringsglas på sig, varje dag, paparazzi utanför sitt hus, utanför varje restaurang hon går till, efter varje flyg hon kliver av, och hon är bara leva, njuta av livet. När hon beter sig så är det bättre att jag inte är den som beter sig konstigt.”

Om detta tillvägagångssätt från TE inte var hjärtvärmande, så var hans ord angående Swift det. Han ritade en koppling mellan sig själv och Swift och tog upp hur de två är familjeorienterade vilket hjälper dem att hitta en gemensam grund i sina gemensamma värderingar. För Travis Kelce är Taylor Swift både rolig och ett geni.

Dessutom var romansen, avslöjade han, delvis orkestrerad av gemensamma vänner. “Jag hade någon som spelade Cupido,” delade han. Stjärnan avslöjade också sina tankar om Swifts låtar.

Travis Kelces nyfunna beundran för Swifts lyrik

Det säger sig självt, Taylor Swift är känd för sina låtskrivande färdigheter, till och med Travis Kelce verkar tro det. Han uttryckte nyligen sin nyvunna uppskattning för Taylor Swifts musikaliska skicklighet, särskilt hennes lyriska geni. När han deltog i hennes “The Eras Tour”, såg han ivrigt fram emot “1989”-segmentet. “Blank Space var en jag ville höra live för säker,” sa han.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Taylor Swift Updates (@taylorswift.updates13)

Medan han beundrade Swifts låt sa han: “‘Jag skulle kunna göra en dålig kille bra till helgen.” Det är en jävla rad!” Dessutom erkände Kelce sin djupdykning i Swifts texter, särskilt hennes uppbrottslåtar, och fann dem upplysande. Han tillade, “Jag har aldrig varit en man med ord… att se hur smart Taylor är, har varit jävla häpnadsväckande. Jag lär mig varje dag.”

Kelces erfarenhet av Swift har vidgat hans musikaliska horisont. Vad tycker du om dem tillsammans? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär