Friday, February 3, 2023
HemNHL"Påminner mig om Michael Jordan": Hockey Hall of Famer hittar egenskaperna hos...

“Påminner mig om Michael Jordan”: Hockey Hall of Famer hittar egenskaperna hos NBA-legenden i Connor McDavid, avslöjad tidigare i år

Det finns många kanadensiska NHL-spelare överst på listan. På den listan finns ett namn: Connor McDavid. Anses vara en av de bästa NHL-spelarna i världen, och ibland jämförd med den store, Wayne Gretzky. Inte konstigt att spela hockey med äldre barn under hans barndom fungerade för honom.

För några månader sedan pratade den kanadensiske NHL-legendaren Kevin Lowe om Connor McDavids stjärnkraft. I YouTube-videon pratade han om hur Conor är en betydande NHL-figur och jämförde honom med legender.

Jämförelse av Kevin Lowe

Kevin Lowe pratade om Connor McDavids dominans över sporten. Han jämförde honom till och med med NBA-legendaren Michael Jordan och den store, Wayne Gretzky.

“Du vet, eh, Connor påminner mig om Michael Jordan. Du vet hur otrolig han var, och Bulls var inget bra lag. Men jag menar, Jordan var bara värt inträdespriset. Och jag ska inte säga att Wayne inte var för att han förvisso fyllde många byggnader, men det verkar bara som att Connor är avstängd på grund av att han är större än Wayne. Och eh, du vet att Wayne var subtilt flashig medan Connor har det här, du vet den otroliga hastigheten, sa Kevin.

Michael Jordan, som är en av de största NBA-spelarna, jämfördes med den kanadensiske NHL-spelaren. Kevin erkände att legenden alltid var bäst, men hans lag var inte så bra som han trodde. Efter sin jämförelse med MJ jämför Kevin nu Connor med den store. Enligt Kevin var båda NHL-spelarna olika men unika. Wayne var flashig, och Connor har fart. Att bli jämförd med den Store är bara på en annan nivå!

Är Connor McDavid bättre än den store?

Connor McDavid har spelat 8 säsonger för Oilers, sammanställt 264 mål, 488 assist och ett plus-minus på +96 på 516 matcher. Även om han inte är i närheten av Great Ones NHL-rekord, bevisar han sin dominans inom sporten.

Wayne Gretzky, i sin betydande NHL-karriär, gjorde 894 mål, hade 1 963 assist och ett plus-minus på +520 på 1 487 matcher. Det finns många möjligheter som Connor kan stänga in på Great Ones rekord om han fortsätter med sitt framträdande tills han går i pension.

Vad tycker du om den här framväxande NHL-spelaren? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär