Wednesday, December 6, 2023
HemGolfPaige Spiranac, som utnämndes till den sexigaste kvinnan i livet, erkände sitt...

Paige Spiranac, som utnämndes till den sexigaste kvinnan i livet, erkände sitt slutgiltiga beslut om endast fans och ventilerade följderna tidigare i år

En populär viral trend i år var “OnlyFans”. Många gick med i plattformen och den har varit viral sedan dess. Många fans ber ofta sina favoritkändisar att gå med på den exklusiva innehållssidan också. Och för Paige Spiranac var det inte annorlunda. Det före detta golfproffset ombads att ansluta sig till plattformen många, flera gånger. Och tidigare i år öppnade hon sig om varför hon inte kunde göra det.

Spiranac avslöjar att OnlyFans skulle döda hennes karriär

Tidigare i år, i hennes podcasts avsnitt, öppnade golfskönheten upp om sina åsikter om att bara ha fans. Hon avslöjade att hon hade blivit tillfrågad otaliga gånger att gå med på plattformen och sa: “För mig är det bara inte i min väg när det kommer till min affärsplan.”

Läs också – En “osäker” Paige Spiranac förringade sig själv över Angelina Jolie efter att ha mött intensiv kritik tidigare i år

Spiranac påpekade att hon inte dömde någon som använde den och att hon faktiskt respekterade dem. “Älska dig själv, gör det som gör dig lycklig”, sa hon. Hon förklarade att om hon valde att vara en del av OnlyFans-plattformen skulle det vara en “karriärmördare” på grund av golfens konservativa natur.

Maxims 2022 Sexist Woman Alive tillade också att hon var helt emot den aspekten av sporten. Hon sa: “Jag tycker att det inte är okej, jag håller inte med om det, jag tror att man kan respekteras och vara sexig, och jag försöker verkligen driva på det.” Men hon uppgav att hon i hennes fall skulle förlora sponsorer och många “dörrar skulle stängas” för henne.

Paige Spiranac diskuterar effekten av OnlyFans

Spiranac uppgav också att plattformen hade ett negativt stigma runt sig, och många rynkade på näsan åt dess användare. Spiranac pratade om hur användningen av plattformen säkerligen påverkar användarens framtid. Hon sa: “Det kommer att skrivas på alla dina CV, det kommer alla att få veta.”

Paige har alltid noga övervägt hennes innehålls inverkan på hennes framtid. Hon sa: “Jag försöker alltid tänka framåt och hur varje beslut kommer att påverka min framtid och mina planer.” Hon sa också att trots att mycket av hennes innehåll gick viralt skämdes hon inte för något av det, och att hela hennes familj och vänner tittar på det också.

Den blonda skönheten förklarade att även om hon inte höll med kritikerna, måste alla som överväger att använda plattformen tänka på konsekvenserna. Hon sa att de borde fråga sig hur det skulle påverka dem innan de fattade ett beslut.

Håller du med Paige om att stigmatiseringen av OnlyFans bör hävas? Och om det så småningom gör det, kommer golfskönheten då att överväga att gå med på sajten?

RELATED ARTICLES

Mest populär