Tuesday, February 27, 2024
HemBryson DeChambeauPaige Spiranac flyger till Las Vegas, men krossar Bryson DeChambeaus hjärta trots...

Paige Spiranac flyger till Las Vegas, men krossar Bryson DeChambeaus hjärta trots “Caddie” retas

En influencer på sociala medier. Ett före detta golfproffs. En barnboksförfattare. Paige Spiranac går under många namn i golfvärlden. Tja, hon hade chansen att lägga till ännu en moniker till sin arsenal av titlar. En caddie. Inte vilken caddie som helst utan Bryson DeChambeaus looper inte mindre vid det kommande LIV Golf-evenemanget i Las Vegas. Men det verkar som om hon skulle vara orsaken till golfarens ve, den här gången.

Divan tog till sin Instagram för att dela med sig av sina planer för den kommande torsdagen, samma datum som nästa evenemang i den Saudi-stödda ligan kommer att starta. Även om hennes schema inkluderar att hon flyger ut till Las Vegas, verkar det inte innebära någon avsikt att gå med i 1X major-mästaren vid den kommande turneringen!

Paige Spiranac blundar för Bryson DeChambeaus caddieerbjudande

Spiranac publicerade en berättelse på sitt Instagram-handtag som avslöjar hennes avsikt att delta i den andra årliga Sports Illustrated Invitational på TPC Las Vegas från den 8 februari. Golfdrottningen skulle närvara vid evenemanget som en speciell gäst tillsammans med Las Vegas Raiders-stjärnan Maxx Crosby. Under tiden skulle turneringen vara värd av komedigolfpodcastteamet från Country Club Adjacent.

Ja då, hur är det med DeChambeau? Det verkar som om han skulle behöva gå vidare med sin nuvarande looper Greg Bodine för nu. Den 30-årige LIV-golfaren hade skämtsamt bjudit in modellen att vara hans caddie på LIV Golf Las Vegas under ett samarbete som de gjorde för ett tag sedan.

Tja, de två hade sammanställt en YouTube-video som visade upp paret som spelade några slag och golfdrottningen sedan gick vidare till caddie för den manliga golfaren. Efter videon frågade Spiranac sina följare vem de skulle vilja se henne som en looper, bredvid svarade US Open-mästaren 2020: “Du är anställd. Jag behöver dig i Vegas på måndag.”

Även om det bara var ett skämt, ville många DeChambeau-Spiranac-fans att de två officiellt skulle slå sig ihop på greenerna. Men tyvärr för fansen verkar det som om den sexigaste kvinnan från Maxim 2022 skulle delta i golfturneringen för kändisar som hålls på Superbowls gräsmatta.

Sports Illustrated Invitational

Sports Illustrated Invitational är en turnering som hålls av Authentic Brands Group, utpekad som “den ultimata golfutflykten för A-List-kändisar, idrottare och golfentusiaster”. Företaget, i samarbete med Meredith, hade köpt publikationen för rapporterade 110 miljoner dollar. Under evenemanget skulle de inbjudna deltagarna spela upp det i en foursome-match på 18 hål för att vinna SI Invitational Cup.

Efter tävlingen skulle en efterfest hållas på Hakkasan Nightclub, MGM Grand. Den här gången skulle evenemanget hållas i Las Vegas i motsats till Scottsdale förra året på Talking Stick Resort, där många, inklusive Anthony Anderson, Justin Tuck, Michael Strahan och Schoolboy Q, bland andra deltog i samma .

Nåväl, veckan skulle säkert visa sig vara en spännande tid för golfsporten. Från LIV Golf Las Vegas till kändisturneringar inför Super Bowl-febern, fansen skulle säkert inte ha tid att vara uttråkade.

Inlägget Paige Spiranac Flies to Las Vegas, but Breaks Bryson DeChambeau’s Heart Despite ‘Caddie’ Tease dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär