Saturday, December 9, 2023
HemGolfPaige Spiranac ansluter sig till FIFA World Cup-hypen och avslöjar sitt favorit-...

Paige Spiranac ansluter sig till FIFA World Cup-hypen och avslöjar sitt favorit- och “verkligen magiska” sportevenemang

Det finns otaliga stora sportevenemang runt om i världen. Sportfantaster gör ofta jämförelser mellan sina evenemang och andras. En konstant är dock att dessa stora evenemang fångar uppmärksamheten hos många sportfans under den perioden. Oavsett om de är ivrig anhängare av just den sporten eller inte. På samma sätt tittar Paige Spiranac nu på FIFA World Cup och älskar det.

I hennes senaste video frågade ikonen för sociala medier sina fans om vad deras favoritsportevenemang var. Hon fortsatte sedan med att namnge sina, och till ingens förvåning sa hon, “Majorerna i golf.”

Paige Spiranac avslöjar sin favorit Major Championship

I sin senaste Instagram-video berättade Paige om hur hon njöt av fotbolls-VM, som just nu pågår i Qatar. Hon sa: “VM pågår, och det är fantastiskt.” Golfskönheten sa att det var hennes första år som hon såg den och sa: “Det har varit otroligt.”

Spiranac fortsatte sedan med att fråga fansen om deras favoritevenemang. Hon frågade dem och sa: “Jag undrade, hur jämför ni det med andra stora sportevenemang, vilken är din favorit?” Efter att ha listat flera toppevenemang i varje sport, som March Madness, OS, Super Bowl och många fler, avslöjade Paige sin favorit.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av PointsBet Sportsbook (@pointsbetusa)

Hon sa, “Inte en överraskning här, men jag måste gå med Majors i golf, speciellt The Masters.” Den blonda skönheten avslöjade sin enorma kärlek till Augusta-evenemanget och sa: “Det är bara något så speciellt med det.” Hon fortsatte med att beskriva hur allt med händelsen upphetsade henne och kallade det “verkligen magiskt.”

Det breda utbudet av mästartraditioner

Spiranac sa att hennes favoritsak med evenemanget var att “det var en tradition olik alla andra”, och det är det verkligen. Mästarna är fyllda med många traditioner som följs varje år. Det hålls alltid i april på Augusta National Golf Club, varje år. Men kursen är inte dess enda tradition. Caddies på Masters är gjorda för att specifikt bära helvita panndräkter och gröna hattar. Alla som deltar i evenemanget kallas varken “fans” eller “åskådare” på Augusta. De kallas istället uteslutande för “beskyddare”.

Champions Dinner är en av evenemangets mest eftertraktade traditioner. Varje år, på tisdagskvällen i mästarveckan, samlas alla tidigare mästare för en festlig måltid. Menyn för måltiden bestäms av titelförsvararen.

Den mest kända traditionen är den gröna jackan, där den som vinner Masters får en grön jacka. Den senaste vinnaren av turneringen var Scottie Scheffler, som därför kommer att utforma matmenyn för mästerskapsmiddagen.

Hur många av dessa traditioner kände du redan till? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär