Saturday, January 28, 2023
HemMMAPaddy Pimblett går av med Joe Rogan efter viral reaktion på UFC...

Paddy Pimblett går av med Joe Rogan efter viral reaktion på UFC 282-kontrovers: “Jag är ganska förbannad”

Paddy Pimblett är en av UFC:s ljusaste utsikter. Engelsmannen har visat otroliga in-oktagon-färdigheter och en robust out-of-the-octagon-persona från allra första början av sin UFC-karriär.

Han tar emot enorma pops från publiken direkt från den tidpunkt då hans bidragstema börjar spelas. ‘The Baddy’ utarbetades för co-main event av UFC 282 efter en långvarig kontraktskonflikt med kampanjen.

Pimblett lyckades också säkra en seger över sin motståndare via ett enhälligt domslut. Men många noterade kamppersonligheter och fans kom med sin åsikt att segern felaktigt tilldelades Pimblett.

UFCs färgkommentator, Joe Rogan, kallade det också en närkamp, ​​och Pimblett var äcklad av det.

Pimblett svarade Joe Rogan direkt att för honom var det inte en närkamp. ‘The Baddy’ antydde att han hade vunnit kampen tillräckligt bekvämt.

Paddy Pimblett pratade också om sitt svar till Joe Rogan på en intervju efter evenemanget

Efter UFC 282 intervjuades Pimblett också om sin match mot Jared Gordon av den kända MMA-reportern ‘Aaron Bronsteter’. ‘The Baddy’ ventilerade ut sin irritation över att folket inte såg hans klara seger mot Gordon. Han var också synbart irriterad över att Rogan kallade sin match “en nära”.

I sin intervju med Bronsteter jämförde Pimblett också ansiktena på honom och Gordon för att motivera sin seger. Han visade ett mindre skärsår han fick i munnen och jämförde det med Gordons ansikte, som vid ett tillfälle läckte blod.

Han sa: “En liten skärning inuti. Men titta på mitt ansikte. Och titta på hans ansikte. Det är stor skillnad. Jag kan inte tro”.

Han gick sedan vidare till Joe Rogan-kapitlet och sa: “Jag är ganska förbannad, för att vara ärlig, som att Joe Rogan kom in och sa att det var en nära kamp”. Han sa också, “Vad vill du med att det var en tät kamp?”. Liksom förra gången gjorde han återigen uppror mot “den före detta kampsportaren”.

Paddy Pimblett uttryckte avsky mot de som såg Jared Gordon som vinnaren

Det är relevant att notera att förutom de allmänna fansen, hade många personligheter som är väl insatta i MMA, inklusive Joe Rogan, också kritiserat det enhälliga beslutet av domarna på åttkantsidan. Noterad MMA-täckningspersonlighet

Ariel Helwani, det berömda MMA-bevakningshuset MMAFighting.com, Pimbletts motståndare, Jared Gordon, och många fler hade bestämt sig för att tala emot domarnas beslut som krönte Pimblett som segrare.

Men “The Baddy” sköt också mot dem i sin intervju och sa: “Röker alla ordentliga tunga kushes på? Vad handlar alla om?”

Medan Pimblett inte ser någon anledning till varför många fans och förståsigpåare vänder sig mot beslutet som gav honom en seger. Å andra sidan är en majoritet av fansen fortfarande ifrågasatta om varför beslutet gick till “The Baddy’s” fördel.

Vad tror du? Hade Joe Rogan rätt i att kalla kampen för en nära?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär