Friday, December 8, 2023
HemBasketballPackers Star hyllar Lakers-legenden Kobe Bryant i Mambas hemstad innan deras nederlag...

Packers Star hyllar Lakers-legenden Kobe Bryant i Mambas hemstad innan deras nederlag mot Eagles

En av historiens största basketspelare, Kobe Bryant, har varit en inspiration och en källa till hjälp för många människor. Förutom hans fans är många spelare över hela landet inspirerade av hans tankar, arbetskultur och passion.

Då och då kommer spelare fram för att visa sin respekt till legenden. Nyligen hyllade Aaron Jones, backen för Green Bay Packers, Bryant och visade sin respekt för honom. Tillsammans med sin ikoniska prestation är Jones också känd för att ha på sig en grön och guld sombrero på vägen.

Hans rötter i El Paso, Texas, är aldrig långt från hans sinne. Att se honom fira sin kultur på Lincoln Financial Field var inget nytt för fansen, men hans tillägg denna gång har smält deras hjärtan.

Under sin promenad genom tunneln bar han Bryants high school-baskettröja, nr 33. När Bryant spelade i Philadelphia spelade han kopplingar med 33:an. Det var då han blev draftad till NBA och började sin legendariska 20:a -årig karriär med Los Angeles Lakers med nummer 8 och 24.

Hyller Lower Merion-legenden Kobe Bryant 🙏@Showtyme_33 | #GoPackGo pic.twitter.com/k1PUuxKb7a

— Green Bay Packers (@packers) 27 november 2022

Bryant tillbringade sina första år på Lower Merion High i förorten Philadelphia innan han spelade med en av de bästa spelarna i världen i NBA. Bryant själv sa lika mycket om den perioden. “Lower Merion och allt associerat med det gjorde mig till den jag är.”

I en nick till gamla dagar bär Aaron Jones tröjan nummer 33 Lower Merion från Kobe Bryant

“Black Mamba” visade enastående prestanda i Philadelphia mellan 1992 och 1996. Hans prestationer sträckte sig från att vara årets nationella spelare till att bli McDonald’s All-American. Slutligen draftades han som det 13:e totalvalet i 1996 års NBA-draft.

Under alla dessa år i NBA gav han oss flera ikoniska framträdanden och inspirerade den yngre generationen att jaga sina drömmar. Han har också hjälpt många genom sin stiftelse Mamba & Mambacita Sports Foundation.

Medan han spelade för Packers tvekade Jones, som också bär 33, inte att hylla Bryant. Med den tröjan gick han med stolthet. Det var en vacker hyllning från NFL-stjärnan till en av de största spelarna som NBA har sett.

Vad är din reaktion på detta? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär