Monday, December 4, 2023
HemNFLPackers lagkamrat som inte heter Aaron Rodgers tror på Jordans kärlek för...

Packers lagkamrat som inte heter Aaron Rodgers tror på Jordans kärlek för att återuppliva Green Bay ur askan

Packers är tekniskt sett utanför slutspelet med minimala chanser att säkra en plats. Nu är det dags för ledningen att testa sitt djupdiagram, speciellt quarterbackpositionen, som ser skakig ut vid det här laget. Tredjeårspassaren Jordan Love är nästa på raden för att ersätta A-Rod och har börjat locka till sig beröm från sina motsvarigheter.

Trots att Rodgers hade som frontman för att starta spelen har den här kampanjen visat sig vara en frustrerande sådan. Packers är nu 4-8, med Rodgers uppvisar en karriär-låg prestation. Även om Love var besviken under sitt försäsongsuppdrag, blev nätanvändare förvånade när de såg 24-åringen spela några fantastiska spel mot Philadelphia Eagles.

Efter att en skadad Rodgers lämnade planen i fjärde kvartalet täckte Love. Han avslutade sex av sina nio passningar och kopplade ihop sig för en surrealistisk 63-yard touchdown till Christian Watson.

Darius Slay med lite stark beröm för Jordan Love 🙌 pic.twitter.com/YaA8TeRUyh

— PFF (@PFF) 2 december 2022

Han passerade 113 yards och drog spelet mycket närmare slutminuterna. Tyvärr drabbades Packers av ett nederlag med 40-33 i denna thriller med höga poäng. Trots att de förlorade matchen var fansen glada över att ha sett en framtidsutsikt som gjorde galna spel på planen.

Till och med hans motståndare och Eagles CB Darius Slay berömde quarterbacken för hans passningsförmåga. “Som ett försvar, när A-Rod går ut, mår vi bra”, sa Slay på måndagen under det senaste avsnittet av hans Big Play Slay-podcast. “Det är en av de bästa quarterbackarna någonsin, så om han går ut måste vi gå ut hit och verkligen bli aktiva.”

DYK DYPARE

“D-linjen blir lite hungrigare eftersom de vet att med en ung bock som kommer in kan de komma efter quarterbacken. Green Bay har en ljus, ljus framtid, som en ljus sådan eftersom en kompis slängde den. Jag tänker inte ljuga, han lågmäld såg ut som A-Rod, som om han har lärt sig mycket”, lade han till i sin förklaring.

Fansen reagerar på att Jordan Love får ett aldrig tidigare skådat strålkastarljus i NFL-världen

Det tidigare valet i första omgången spelar i sin tredje NFL-säsong för Packers. Precis som hur Aaron Rodgers stod bakom Brett Favre för en möjlighet, lägger Love grundstenen för sin karriär i A-Rods fotspår. Det verkar dock som om fans inte är övertygade om att acceptera passeraren som en riktig franchise-quarterback.

Framtiden är mycket ljus

— ۟ (@JaireLockdown) 2 december 2022

@bigplay24slay talar 💯 FAX som alltid. #FlyEaglesFly #GoPackGo

— Philadelphiaeaglesfan2 (@EaglesFan24_2) 2 december 2022

W från 2:a bästa cb bakom jaire

— Zometlol (@Zommyboi) 2 december 2022

Har äntligen postat Jordan Love, jag kanske inte slutar följa det nu

– Vad är kärlek? (@beetletroll) 2 december 2022

Dagarna är nära för Rodgers att ta ledigt och lämna över stafettpinnen till en ny prospekt. Det återstår att se om Green Bay-fanbasen får lovande talanger som Favre och Rodgers. De måste föra vidare arvet från detta brödraskap i minst ett decennium till.

RELATED ARTICLES

Mest populär