Wednesday, December 6, 2023
HemMLBPå randen av hans första Cy Young-pris, visste du om Gerrit Coles...

På randen av hans första Cy Young-pris, visste du om Gerrit Coles hemliga Harry Styles Fandom?

Även om Cy Young kan få Gerrit Cole att känna sig extatisk, kanske den inte är lika med vattenmelonsockret högt. För hans enastående spel 2023 kan New York Yankees ta det största pitchingpriset i ligan på torsdag. När säsongen är över har Coles aktiviteter utanför planen, som fotbollsträning med sin son Caden, tagit över internet på sistone. Ännu ett nytt faktum om hans personliga liv dök upp tidigare i år och det har att göra med “Late Night Talking”.

Vem kunde ha gissat att ess skulle vara ett så stort fan av Harry Styles? Väl! om man känner Gerrit Cole, skulle man vid det här laget ha gissat att han har de mest säregna smakerna. Hans kärlek till Styles kan göra honom till en ännu mer älskvärd figur för Yankees Nation. Men hur djupt in i “Stylers” är han förankrad? Var han en fanboy under One Direction-eran?

Harry Style fandom berättelser om Gerrit Cole

Flera personer nära Gerrit Cole har pratat om hans sångförmåga och älskar att vibba med vilken Harry Styles-låt som helst. En av de mest kända berättades av The Athletics Chris Kirschner. När Yankees vinner tar en viss spellista efter spelet över i klubbhuset. Vid ett speciellt tillfälle i juni när en festsång spelades, vibbade Pinstripers till “Shots” av LMFAO. Det var då Cole gick till iMac och bestämde sig för att byta låt.

Han valde Harry Styles ‘Watermelon Sugar’ och följde upp den genom att kalla den brittiska sångsensationen “F***ing GOAT!” och lämnade platsen. Vilket legendariskt exit! Spelarna hade verkligen inget emot förändringen och lämnade det “som det var”. Men historien visar roligt hur stolt Cole är över sin musiksmak.

Men det finns en annan ännu mer intressant berättelse om hans sångförmåga. Den här berättas av Yankees kapten Aaron Judge. Under en intervju med Bob Klapisch pratade Judge om att laget sjöng ‘God Bless America’ och det var då han sa detta om Gerrit Coles sång. “Han är så bra, han kan få dig att må dåligt över din egen röst.”

Judge fortsatte sedan med att avslöja att de får Cole att sjunga mer på grund av detta, till och med kalla pitcherns röst änglalik. Men det mest intressanta var när han avslöjade att Cole sjunger Harry Styles sånger not för not. Denna information var som en “Körsbär” ovanpå en söt som sockerkaka. Men intressant nog finns det ännu en överraskande hobby fanfavoriten Yankees ace älskar att ägna sig åt.

Ballpark är inte det enda stället Cole tillbringar tid med att “laga mat”

Gerrit Cole är en av de mest effektiva pitcharna i MLB. Med de ord som passar 2023, varje gång han är på planen ägnar mannen tid åt att “laga mat”. Men han älskar faktiskt att laga mat i ett kök också. Cole är en stor älskare av att få ingredienser att fungera tillsammans på spisen och är en stor vinälskare. Han har skapat sina egna recept och alternativ som är hälsosammare, tack vare sin karriär som idrottare. En gång visade han till och med ett av dessa recept när han kom till CHOC Children’s YouTube-kanal.

Så nu med honom så nära målet att vinna Cy Young Award, skulle han förmodligen fira det genom att lyssna på några fina gamla Styles-låtar. Han har varit ganska älskad “Ända sedan New York” kom in i hans liv. Medan Bronx Faithful skulle älska att hans pris skulle vara ett “Sign of the Times” som kommer, skulle laget som har sett lite mörka dagar vilja se lite “Daylight” och få tillbaka sin dynasti som den var i slutet av 90-talet .

Se berättelsen – “Njut av det och omfamna det”: Derek Jeter fyller 22-åriga Yankees-rookie med glädje genom en speciell gest

RELATED ARTICLES

Mest populär