Saturday, December 2, 2023
HemBoxingPå Oscar De La Hoyas krav accepterar George Kambosos Jr. William Zepeda-kamp...

På Oscar De La Hoyas krav accepterar George Kambosos Jr. William Zepeda-kamp men har ett villkor

I boxningens dynamiska värld, där fighters ständigt söker sin nästa utmaning, Oscar de la hoyas senaste förslag om en uppgörelse mellan stigande stjärnor William Zepeda och George Kambosos Jr. har utlöst en våg av förväntan. Kambosos, australiensaren med det nuvarande IBO-världsmästerskapet i lättvikt, svarade på ett sätt som bara passade boxningsarenan – med självförtroende och en antydan till intriger.

Dessutom, erkände De La Hoyas intresse, Kambosos Jr. förmedlade sin respekt och tilltalade den legendariska figuren som en “legend”. Den australiensiska boxaren, redan på gränsen till en megakamp med ett tungviktsnamn, sparade ett ögonblick på att uppskatta den mexikanske krigaren William Zepeda. WBA:s kontinentalamerikanska titelinnehavare, Zepeda, förkroppsligar andan hos en sann fighter. Kambosos har dock ett villkor som “The Golden Boy” kanske helt enkelt inte kan vägra.

George Kambosos Jr ger inga löften

I en sport där ord kan vara lika skarpa som stötar, lade Kambosos Jr upp sina planer med en tydlighet som ekar genom boxningsvärlden. “Jag är redan uppställd med en megakamp, ​​ett mycket större namn än Zepeda,” hävdade han. Men den spännande vändningen ligger i hans erkännande av Zepedas egenskaper, vilket kallar honom en “mexikansk krigare” som “kommer för att slåss och inte springa.”

Berättelsen tar en spännande vändning när Kambosos Jr. antyder en potentiell framtida sammandrabbning. “Jag ska sköta affärer, ta en annan världstitel och sedan prata”, förklarade han och lämnade fansen på kanten av sina stolar. Hans ord, som återspeglar ett självsäkert och fokuserat tänkesätt, skapar en engagerande historia för fansen. Men tjusningen av en “mega fight” hägrar stort, och omnämnandet av ett “mycket större namn” skapar spänning och håller entusiaster fast i berättelsen.

Kambosos mystiska motståndare avslöjade

Boxningsvärlden vimlar av kontroverser efter George Kambosos Jrs omstridda seger över Maxi Hughes, en vinst som positionerar honom för en betydande utmaning. Mitt i debatterna, boxningsmyndighet Lou DiBella bekräftar en potentiell uppgörelse mellan de tidigare mästarna Kambosos Jr. och Vasilij Lomachenko i Australien i början av nästa år.

När boxningsvärlden ivrigt väntar på Kambosos Jr.s nästa drag, har De La Hoyas förslag tillfört sporten ny energi.

RELATED ARTICLES

Mest populär