Saturday, January 28, 2023
HemBodybuildingPå grund av en uppenbar anledning missade Arnold Schwarzeneggers dotter Katherine att...

På grund av en uppenbar anledning missade Arnold Schwarzeneggers dotter Katherine att titta på Terminator-filmer när de släpptes, intervju från 2020

Medan vänner och familj till Schwarzenegger alltid skulle dyka upp, skulle en framstående medlem av familjen alltid saknas – Arnold och Maria Shrivers äldsta barn, Katherine Schwarzenegger. Så vad var orsaken bakom hennes frånvaro?

Katherine om varför hon aldrig följde med Arnold Schwarzenegger under “Terminator”-visningar

Arnold Schwarzenegger har haft många framgångsrika stint i livet. Från att vara en mästare på kroppsbyggare till en framgångsrik politiker har Arnold klarat allt. Mellan dessa två yrken började Schwarzenegger skådespeleri och blev en av de mest framgångsrika actionhjältarna genom tiderna. Bland de många succéfilmer han gav var “Terminator”-serien, som blev en kultklassiker. Filmerna hade allt utom en — Schwarzeneggers äldsta barns närvaro vid visningen.

Under en intervju 2020 gav Katherine Schwarzenegger sin anledning till frånvaron. Hon sa: “När jag växte upp och det första paret Terminators kom ut, var jag så ung. Så jag kunde inte. Det var inte åldersanpassat för mig att titta på.” Men nu när hon är vuxen, tillade Katherine, har hon sett alla filmer. “Så nu när jag är vuxen kan jag också uppskatta, du vet, du uppskattar dina föräldrar på en annan nivå och allt deras hårda arbete och även det de brinner för. Så jag tror att det gör det så mycket mer speciellt. Och jag gick också med min man, vilket gjorde det verkligen speciellt också.”

DYK DYPARE

Som Arnold och Marias äldsta barn och dotter har Katherine alltid varit i rampljuset. Från att inte vara närvarande vid filmvisningar till att potentiellt följa i sin fars fotspår har Katherine varit tvungen att möta många besvärliga situationer.

Katherine förtydligade att hon inte ville följa i sin fars fotspår

Katherine är en New York Times bästsäljande författare, en djurförespråkare och en ambassadör för BFAS och ASPCA. Kort sagt, Katherine Schwarzenegger har alltid varit i allmänhetens ögon av både personliga och professionella skäl. Därför undrade folk ofta om hon också skulle gå med i politiken i framtiden.

2016 gjorde Katherine klart för sig att gå med i politiken. Under en intervju sa hon: “Absolut inte. Politik är inte min grej.” Hon tillade vidare att om man växer upp i det, antingen älskar de det eller så gör de det inte.

Medan hon höll sig borta från politiken för alltid njuter Katherine av sin tid med att skriva sina böcker och umgås med sin man, Chris Pratt, och sina döttrar.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär