Tuesday, February 27, 2024
HemWweÖverträffade Dwayne Johnson John Cenas Make-A-Wish-rekord?

Överträffade Dwayne Johnson John Cenas Make-A-Wish-rekord?

När vi diskuterar framgång i WWE träffar två namn verkligen våra sinnen med sin visionära inverkan. Ja, två av ikonerna är det Dwayne Johnson och John Cena. Förutom att vara fantastiska brottare är båda bland de mest framgångsrika skådespelarna i Hollywood.

Amerikas favoritvideo idag

Även om de har samlat på sig betydande rikedomar och ryktbarhet är de båda välkända för sin välgörenhet och sina ansträngningar för att hjälpa de fattiga. Den största kommer via Make-a-Wish-organisationen. Har Johnson dock överträffat John Cenas globala rekord för de flesta önskningar som beviljats, med tanke på den senaste händelseutvecklingen? Den här artikeln ger dig detaljerna om den viktiga jämförelsen. Så nu ska vi undersöka.

Hur är John Cena fortfarande före Dwayne Johnson?

Det var 2022 som John Cena uppnådde den enorma bedriften att uppfylla önskningar. Peacemaker-stjärnan skrev in sitt namn i Guinness Book of World Records för att ha beviljat det högsta antalet önskningar totalt, vilket var 650. Men nyligen var det känt att Dwayne Johnson också nådde en milstolpe genom att uppfylla önskningarna från många.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dwayne Johnson (@therock)

Men han överträffade inte Cena och uppnådde ett unikt rekord. Han delade nyligen via sitt Instagram-handtag att han framgångsrikt beviljade flest önskningar på en enda dag, men det var inte ett totalt rekord. Cena har fortfarande kvar det rekordet, och det måste ses om någon annan kan komma ikapp honom.

Men Johnsons storhet när det gäller att hjälpa andra kan inte avvisas lätt. Dessutom är 51-åringen välkänd för sin ödmjukhet.

Dwayne Johnsons ödmjukhet lyser vid ett flertal tillfällen

Den välkända ideella organisationen Make a Wish Foundation ger livsnödvändig hjälp till barn med livshotande sjukdomar. Dwayne Johnson stödde samma stiftelse och tillsammans har de gett ekonomiskt stöd till behövande. Dessutom gav Hollywood-stjärnan 25 000 dollar till amerikanska Röda Korset för att stödja hjälpinsatser efter orkanen Harveys landfall i Texas 2017.

Han har också visat oöverträffat stöd till familjerna och veteranerna från de väpnade styrkorna. Hans engagemang i “Rock the Troop”-evenemanget bidrog utan tvekan till att underhålla amerikanska militärer.

Johnson har också hjälpt andra familjer att samla in pengar för sjukvårdskostnaderna för sina barn. The Rock har också gjort donationer till flera välgörenhetsorganisationer, inklusive Starlight Children’s Foundation, Make the Difference Network och Kids Wish Network. Dessutom arbetade han med My Fitness Pal för att donera en miljon måltider till Feeding America, ett nationellt nätverk av matbanker som hjälper underprivilegierade att få tillgång till mat.

Vad tycker du om hans senaste skiva om Make A Wish Foundation? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär