Sunday, December 3, 2023
HemTennis"Överleva även när han är som en miljon matchpoäng ner" - Coco...

“Överleva även när han är som en miljon matchpoäng ner” – Coco Gauffs överraskning Andy Murray Pick kommer med speciella resonemang på nationella vandringsdagen

Igår firade majoriteten av världen National Hiking Day och vid det tillfället släppte några kända ATP- och WTA-stjärnor namnen på sin favoritkamrat att vandra med. Dessa tennisspelare kom med en överraskning till fansen och valde vandringspartners från själva tennisgemenskapen och gav fansen en skrattrulle med anledningen till deras val!

Från Aryna Sabalenka till Stefanos Tsitsipas, alla gav fansen en fantastisk tid att avslöja namnen på deras favorit vandringspartner. Den enda spelare som verkligen stack ut bland dem var Coco Gauff! Vill du veta vem hon ville gå på vandring med?

Coco Gauffs val av sin favorit vandringspartner kan lämna fansen i förvåning och skratt

För att fira den nationella vandringsdagen, som omfattar friluftsvärdena, tillfrågades många kända tennisstjärnor om vem de vill gå på vandring med. Medan Stefanos Tsitsipas och Daniil Medvedev alla kom med några roliga svar, verkade Coco Gauff ta ett direkt fokus på sitt val med ett rakt svar. I sitt svar valde hon Andy Murray! Hennes anledning var också ganska fantastisk. Gauff nämnde- “Det måste vara någon som kan överleva om något går fel. Så av den anledningen kommer jag att välja Andy Murray. Killen överlever genom allt. Han överlever även när han är som en miljon matchpoäng under.”

Detta är dock inte första gången som fans såg Andy Murrays inverkan på Coco Gauff. För tre år sedan stödde Gauff helhjärtat Andy Murrays arbete med att få mer fokus på mångfalden inom tennis. Gauff trodde att Murray var en stor allierad för mångfaldsrörelsen inom tennis. Nu med Gauffs val av sin favorit vandringspartner verkar det som om den här tennisstjärnan är slagen av NAdy Murrays fantastiska färdigheter och idealistiska inställning till tennis.

Extremt djärvt Novak Djokovic-tal kommer till förgrunden när den fenomenala säsongen 2023 drar en slutgiltig dom från Coco Gauffs legendariska tränare

Inte bara Coco Gauff utan intervjun gav några roliga och fantastiska svar från andra tennisspelare om deras föredragna partner för vandring. Vill du veta vem som valde vem?

Tennisstjärnor förvånar fansen med sin föredragna vandringspartner från branschen

Tillsammans med Coco Gauff släppte många andra stjärnor namnen på sin föredragna vandringspartner. Till exempel valde Aryna Sabalenka Paula Badosa, för att hon tyckte att det skulle vara roligt. Fast hon var orolig för om de skulle kunna nå toppen. Stefanos Tsitsipas valde Dominic Thiem eftersom han kan bergen! Tsitsipas val baserades på en annan aspekt, som var Theims kunskap om berg! Den här killen vet säkert sin väg ut! Sedan finns det Jessica Pegula, som valde Shelby Rogers som Rogers Instagram är översvämmad med vandringsbilder.

Djokovic valdes av Casper Ruud i tron ​​att han skulle vara en bra kompis för en bra vandringsdag. Maria Sakkari kände att Ajla Tomljanovic var hennes val eftersom de är väldigt goda vänner. Slutligen valde Medvedev ut sin barndomsvän och största tenniskompis Andrey. Namnen på de föredragna vandringspartnerna för dessa tennisstjärnor överraskade säkert fansen och avslöjade mycket fler insiders om hur dessa tjäror känner för sina kollegor och rivaler. Vad tror du?

RELATED ARTICLES

Mest populär