Tuesday, February 27, 2024
HemUfc"Over-the-top, helt arrogant kille" - Joe Rogan chockad av Andrew Tates beteende...

“Over-the-top, helt arrogant kille” – Joe Rogan chockad av Andrew Tates beteende när Spotify Podcaster avslöjar kontroversiell influencer

Andrew Tate har varit en kontroversiell figur. Den tidigare fightern har fått mycket uppmärksamhet från allmänheten efter att hans videor om kvinnor och livslektioner blev virala. Nyligen har det varit enorma motreaktioner om Tate från allmänheten som anklagar honom för att få pengar genom att lura folk. I ljuset av motreaktionen har Joe Rogan trätt fram för att förklara varför Tate har ett alfamanligt beteende.

Amerikas favoritvideo idag

Tate var inblandad i ett rättsfall för människohandel och andra allvarliga brott. Detta väckte mycket förbittring mot honom. Rogans bedömning förklarar varför Tate sätter så mycket värde på hans karaktär. Låt oss gräva i för att förstå perspektivet.

Joe Rogan exemplifierar Andrew Tates karaktär

Joe Rogan agerade nyligen som värd för fitnessinfluencer och YouTuber, Derek från “More Plates, More Dates.” Medan han pratade om fitness och sånt försökte Rogan en diskussion om Andrew Tates kontroversiella personlighet.

Rogan är av intrycket att Tate är villig att släppa sitt förstånd för sin karaktär. “Du måste tänka på vad en sådan person försöker göra när de först får uppmärksamhet. Du försöker vara så upprörande som möjligt för att få så många att tänka på det du säger, prata om det du säger och engagera dig i det.” Sa Rogan.

Han förklarade vidare att Tate agerar arrogant. Rogan tillade, “Ja, och det bästa sättet att göra det är att vara som en karaktär – en överdriven, helt arrogant kille som är bar överkropp, med solglasögon på, röker en cigarr, pratar om h*es.”

Rogan betonade att Tate måste behålla denna alfamanspersona för att förbli relevant i media. Nere i samtalet följde också varför Andrew Tate är så känd inom popkulturen.

Rogan förklarar varför Tate fortfarande är relevant

Joe Rogan diskuterar varför unga män attraheras av Andrew Tates större personlighet än livet och deras oförmåga att hitta sig själv i den vanliga kulturen. Tates förmåga att öppet sända sådana samtal offentligt analyseras – “Pojke, tog de sig in i det är det här som pågår där män inte känner att det finns någon som representerar män i populärkulturen”, sa Rogan

Han tillade vidare “Vad pratar män om när de är ensamma? När män bara umgås med män och inte försöker imponera på kvinnor eller försöker att inte bli utskällda, den vilda skiten de pratar om! Och du vet, om du kan vara den mest överdrivna formen av det – den här världsmästaren i kickboxare som står där, röker en cigarr, gör narr av sims. Och du vet, det är väldigt tilltalande också eftersom det inte finns!”

Vad tycker du om Joe Rogans uttalande om Andrew Tate? Tror du att Tate fejkar sin personlighet? Berätta för oss om din åsikt i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär