Saturday, December 2, 2023
HemNBAÖver 1000 familjer finner tröst när Magic Johnson återansluter med sina rötter...

Över 1000 familjer finner tröst när Magic Johnson återansluter med sina rötter genom Noble Endeavour

Vanligtvis tenderar idrottare och kändisar att ge tillbaka till samhället vad de än har en förkärlek för. Oavsett om det är pengar, kläder eller mat, vad som än har värde för dem, försöker de dela med världen. Det är fallet där Los Angeles Lakers-legenden Magic Johnson befann sig.

När han återvände till sin hemstad Lansing, Michigan, hade den legendariska punktvakten ett underbart initiativ i åtanke.

Magic Johnson återvänder för den åttonde iterationen av välgörenhetsevenemang

Holiday Hope-initiativet av Earvin har varit konstant sedan 2015. Varje år återvänder den 5-faldiga NBA-mästaren till platser som är viktiga för honom för en matpresent. En stor foodie själv, gesten kommer direkt från hjärtat av Johnson.

Även i år gjorde gruppen ledd av Magic och SodexoMAGIC det till en prioritet. Efter evenemanget, som hölls på platsen där den trefaldiga MVP:en gifte sig med sin fru Cookie, hade hela evenemanget några speciella kopplingar till hans hjärta.

Den passerande mästaren hade en serie tweets som täckte hela händelsen. För det första gav Hall of Famer en snabb sammanfattning av den inbjudningsbara, drive-through community giveawayen. “Ännu ett fantastiskt semesterhopp i böckerna, denna gång tillbaka i min hemstad Lansing, MI! Vi kunde försörja över 1 000 familjer. Tack till våra otroliga partners och volontärer för att ni stöttar detta viktiga initiativ.”

Hans nästa meddelande var ett tack till de som gjorde hela evenemanget möjligt. “Tack till min familj, vänner och lokala poliser för att ni gjorde Holiday Hope – Lansing, MI till en riktig framgång.”

Med Magic som nyligen översköljde miljardärsstatusen var hela strävan ett trevligt sätt att återknyta kontakten med sina rötter. Men det fanns en annan som var avgörande för evenemangets framgång.

Magic Johnsons food-drive-initiativ

Sedan 2006 har Johnson varit i ett partnerskap med matleverantören Sodexo för att tillhandahålla lämpliga faciliteter till olika program. Detta år var inte annorlunda med Holiday Hope en rungande framgång.

På grund av den speciella platsen och evenemangets framgång gjorde Magic det till en punkt att tacka sina partners. “Jag skulle också vilja tacka SodexoMAGIC och Charles Johnson, vår VD för SodexoMAGIC, för att de tillhandahållit mat till alla volontärer som kom ut för att hjälpa till med Holiday Hope – Lansing, MI.”

För en stor matälskare som Johnson är vikten han lägger på matdrev förståelig. Med ännu ett oerhört framgångsrikt Holiday Hope i böckerna, verkar det som om Magics sätt att ge tillbaka inte saktar ner när som helst snart.

RELATED ARTICLES

Mest populär