Wednesday, February 21, 2024
HemBodybuildingOtroligt vältränad vid 54, 4X Mr. Universe avslöjar de grundläggande bicepsövningarna han...

Otroligt vältränad vid 54, 4X Mr. Universe avslöjar de grundläggande bicepsövningarna han gjorde som 13-åring som fortfarande fungerar

Den sjufaldige årets fitnessmodell som vann fyra Mr. Universe-titlar har varit känd för att vara en av de bästa kroppsbyggarna som noggrant har studerat vetenskapen bakom sporten. Han började inte bara sin bodybuildingresa i ung ålder, utan lyckades behålla sin fysik genom övningar från förr.

Mike O’Hearn tror på processen som ger resultat och det är därför han fortfarande använder en av rutinerna från början av tonåren. Vad mer? Kroppsbyggaren bibehåller sin ständigt ungdomliga fysik, även vid 54 års ålder, med bara en grundläggande träningsrutin.

Mike O’Hearns eviga kärlek till lockar

I en av de senaste korta YouTube-videorna reflekterade O’Hearn över sitt gamla träningspass för biceps, som han fortfarande följer med mycket disciplin. Trots att det är ett grundläggande träningspass, listade Titan alla övningar han religiöst följer. Han noterade, “Gjorde lockar till att börja med raka bar curls och lätt curl bar, och sedan gjorde vi några sittande lutningar och nu håller vi på med några gamla skolans predikanter, det är bara grundläggande.”

Vidare betonade han hur början av denna rutin började när han började sin bodybuildingresa, först vid tretton års ålder. Han kom ihåg: “Det här är ett grundläggande träningspass som jag gjorde när jag var 13, och det fungerar fortfarande idag.”

O’Hearns tekniker för perfekt bicepstillväxt erkändes också av en av de finaste WWE-stjärnorna när den senare ville förbättra sina lyft.

O’Hearns teknik uppskattades av WWE-stjärnan

Paul Wight, populärt känd som The Giant, rapporterades en gång ha tränat med den tidigare Mr. Universe Mike O’Hearn. Efter att ha gått igenom sina rigorösa träningsmetoder kunde jätten inte begränsa sig från att prisa Titanen. Han sa, “En av de bästa bicepsövningarna jag någonsin har gjort”. Han tillade också, “Jag trodde att han knullade mig som att det här är en vacker pojkövning.”

Läs mer: “Ögon ser det men min hjärna kommer inte att tro”: Bodybuilding-världen förbluffade över Mike O Hearns löjligt tunga lyft vid 54

O’Hearn försöker sitt bästa för att behålla sin kroppsbyggnad och han utmärker sig på att trotsa alla naturliga svårigheter med åldrande. Nu när han har avslöjat att sin bicepsrutin är nästan lika gammal som sin träningskarriär, förstår samhället betydelsen av det. När han fortsätter att förbättra sin fysik, bevisade kroppsbyggaren att ingen borde försumma deras gamla effektiva sätt.

Inlägget Unbelievably Fit at 54, 4X Mr. Universe avslöjar de grundläggande bicepsövningarna han gjorde som 13-åring som fortfarande fungerar dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär