Saturday, December 9, 2023
HemConnor McGonaglеOtroligt upprörd när Freshman Sensation tar ner den regerande världsmästaren i brottning...

Otroligt upprörd när Freshman Sensation tar ner den regerande världsmästaren i brottning Vito Arujau på Journeymen Collegiate Classic

Vilken otroligt spännande söndag det var för Lehigh-brottningsteamet på Journеymеn Collеgiatе Classic som hölls på Freedom High School! Energin var påtaglig, liksom de 18 Mountain Hawks. I matchen ingick Vito Arujau och hans motståndare. Nybörjaren skapade en atmosfär fylld av spänning och förväntan bland fansen.

Dagens stjärna är ingen mindre än förstaårssensationen Ryan Crookham. Han tog inte bara segern i 133A bracket utan knep också ett välförtjänt Hammer Award för sin enastående prestation.

En start på resan att minnas för nykomlingen

Dagens del av motståndet var Crookhams monumentala triumf i den sista matchen mot den formidabla Vito Arujau från Cornеll. Nyligen delade FloWrestlings officiella sida en video där Arujau togs ner av Crookham, med texten “Redshirt freshman Ryan Crookham just UPSET NCAA och World Champ Vito Arujau i finalen av Journeyman Collegiate Classic.”

Håll i hatten, för det här var ingen vanlig seger. Arujau, den regerande NCAA-mästaren och nyligen krönt världsmästare, var ingen match för Crookhams skicklighet. I en uppvisning av ren skicklighet tog Crookham segern med en 8-4 poäng, vilket inte bara säkrade en vinst utan gjorde ett djärvt uttalande till brottningsvärlden.

Men det är inte allt – hela Lehigh-truppen visade upp sin förmåga med sex brottare som gick vidare till finalen i A-parentes. Evenemanget, som kännetecknades av intensiva round-robin-tävlingar i tremannabracket följt av cross-over-matcher med höga insatser, utvecklades som en sann uppvisning av talang och envishet.

Vinner runt om för Crookham

Låt oss fördjupa oss i de hjärtstoppande detaljerna i Crookhams sammandrabbning med Arujau. En fängslande strid fram och tillbaka med nedtagningar och rymningar som höll fansen på kanten av sina stolar. Till slut gick Crookham ut som segrare med en andra nedtagning i den tredje perioden, vilket befäste sin status som en stigande stjärna i kollaborativ brottning.

Förutom att vinna över Arujau, var hela dagen en häpnadsväckande häpnad från Crookham. Innan Arujau bländade Crookham publiken med en spännande 6-3 plötslig seger mot sin egen lagkamrat, Connor McGonaglе. Dagen började med en skräll när Crookham visade sin dominans med en imponerande 18-3 teknisk höstvinst över Jacob Cox från NC State.

När du satte ihop det var Journеymеn Collеgiatе Classic en scen för extraordinära bedrifter och oförglömliga ögonblick. Ryan Crookham och Lehigh wrеtling team deltog inte bara. De lämnade ett outplånligt spår, vilket gör denna söndag till ett kapitel i deras resa som kommer att talas om i många år framöver.

RELATED ARTICLES

Mest populär