Tuesday, February 27, 2024
HemBasketballOtrevliga slag leder till utstötning när Michigan vs Maryland blir eldig

Otrevliga slag leder till utstötning när Michigan vs Maryland blir eldig

Någon sorts ilska är alltid tillämplig när två lag spelar mot varandra. Men ibland övergår det också till upprördhet som kan vara skadligt för båda lagen. Något liknande upplevdes på onsdagen när Michigan och Maryland tävlade. Tydligen kastades två spelare ut under matchen på grund av ett kraftigt spott.

Medan Wolverines vann efter en övertidsthriller, kan publiken ha blivit upphetsad av en helt annan anledning. Här är vad som hände under spelets tredje kvartal den 24 januari 2024.

En hetsig dragkamp mellan Michigan och Maryland

Terrapins ledde matchen med en ledning på 15 poäng vid halvtid. Ledningen fortsatte dock att glida ifrån dem medan matchen fortsatte. Tydligen, även efter förlängningen, kunde Maryland inte hänga med och förlorade matchen med 2 poäng. Spelet var dock inte ens den händelse som tittarna kommer att minnas från den kvällen. Faktum är att det fysiska spottandet mellan deras två spelare blev en höjdpunkt i spelet.

Tydligen kastade nummer 24 av Maryland Terrapins – Brianna McDaniel – och nr 1 från Wolverines-listan – Lauren Hansen – slag mot varandra för att få bollen. Efter händelsen kastades de två ut för resten av matchen. Det sägs inte mycket om att rycka bollen eller om utstötningen av de två spelarna men vi tror att det bara var för den kvällen.

Läs mer- SE: Careless Wild Heave With Seconds left on the Clock Gives Kansas Edge Past Baylor

Hur som helst, Michigan kom ur tragedin som en vinnare på slutet med några anständiga poäng på sin tallrik.

Inne i Michigan Wolverines-listan

Michigan kom förbi en bra ledning i slutet av matchen. Deras forward Chyra Evans tog poängledningen i matchen med 17 poäng mot Maryland. Hon leder också listan i de flesta block i snitt med 0,6 per match. Faktum är att Lauren Hansen som bara kunde göra 10 poäng på totalt 25 minuter som hon var på lövträ är också en av deras lagledare. Hon kommer före med totalt 2,2 genomsnittliga assist och 1,3 steals per match. Laila Phelia är också en topptavla med flest poäng med ett snitt på 15,8 poäng per match.

Eftersom båda lagen gör sitt bästa för att hålla jämna steg med sina vinster-förluster, måste de definitivt kontrollera sin relation på planen. Ändå kommer det bättre laget alltid överst i slutändan. Med en 14-6 poäng hittills i turneringen kommer Michigan säkert att göra det bästa av det de har kvar. Vi kan bara vänta och se vad dessa två lag kommer med i framtiden.

Vad är dina tankar om detta fysiska spat? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget Nasty Punches Lead to Ejection As Michigan vs Maryland Turns Fiery dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär