Wednesday, February 21, 2024
HemBoxingOscar De La Hoya inriktar sig på mars för kampen och ger...

Oscar De La Hoya inriktar sig på mars för kampen och ger häpnadsväckande erkännande om megakamp mellan Ryan Garcia och Devin Haney: “Detta kan lätt göras”

Under de senaste händelserna var boxningsvärlden full när Ryan Garcia uttryckt intresse för att möta Devin Haney. Detta tillkännagivande kom kort efter Garcias anmärkningsvärda seger över Oscar Duarte. För Garcia var den här matchen en förlossningshistoria efter hans nederlag mot Gervonta Davis tidigare. Intressant nog delar Haney och Garcia en historia. De har korsat vägar på amatörarenan och deltagit i sex minnesvärda matcher, som var och en tar seger tre gånger.

Amerikas favoritvideo idag

Med sina tidigare möten lovar en professionell uppgörelse mellan dem fyrverkerier. Haney förbise inte Garcias gest. De två verkar föra samtal och antyder en möjlig slagsmål på gång. Med de senaste uppdateringarna om situationen verkar det som att båda boxarna mer än gärna tar sig an kampen. När diskussionerna fortsätter, Garcias promotor, Oscar de la hoya, har kommit ut med positiva nyheter för fansen.

Oscar De La Hoya ser en uppgörelse i mars för Ryan Garcia mot Devin Haney

Golden Boy Promotions Oscar De La Hoya ser i mars efter den efterlängtade matchen mellan Ryan Garcia och Devin Haney. De La Hoya uttryckte förtroende för att arrangera kampen och sa: “Ja, det är nästa kamp vi vill göra … vi kommer att klara det.” Han sa, “Jag tror att den här kampen lätt kan bli klar.” De La Hoya berömde Haney och hans far, noterade deras strategiska sinnen och sa: “Haneys far (Bill) och Devin är väldigt smarta individer som vet vad som krävs för att få en kamp att hända.”

De La Hoya grävde djupare in i dynamiken och erkände Haneys senaste lovvärda prestation mot Prograis och beskrev honom som “en fantastisk fighter.” Å andra sidan betonade han Garcias stigande framträdande plats, särskilt efter en betydande PPV-händelse tillsammans med Tank. De La Hoya ser Garcia som en spirande superstjärna i vardande.

De La Hoya betonade dock vikten av rättvisa i förhandlingarna och påstod att om man beaktade alla inblandade parter skulle kampen förverkligas. Han hävdade, “Så länge vi är rättvisa mot alla kan slagsmål göras.” Med båda fighters som visar exceptionella färdigheter och en önskan att slåss mot varandra, väntar boxningsvärlden med spänning på denna potentiella sammandrabbning. Men det verkar finnas en framväxande Floyd Mayweather-vinkel på detta.

De La Hoya om Garcias förhållande till Mayweather

Nyligen sågs den unga boxningssensationen Ryan Garcia jogga tillsammans med boxningslegenden Floyd Mayweather Jr. Även om synen var en njutning för många fans, passade den inte bra hos Garcias promotor, Oscar De La Hoya. Förhållandet mellan Garcia och De La Hoyas Golden Boy-kampanjer har sett bättre dagar, och denna incident gav bara bränsle till elden.

De La Hoya uttryckte sin oro och sa: “Om Floyd Mayweather Jr. aktivt marknadsför och fortfarande är en promotor, vilket jag inte är säker på eftersom Al Haymon inte har datum förrän i mars, så jag vet inte vad Floyd Mayweather Jr. . gör under tiden.”

Ur ett affärsperspektiv är De La Hoyas oro giltiga. Garcias stigande popularitet gör honom till en uppskattad tillgång. Det sista som Golden Boy Promotions behöver är deras starfighter som blandas med rivaliserande promotorer, särskilt med tanke på Mayweather och De La Hoyas historia. Vad tycker du om situationen? Dela dina tankar om den potentiella matchen i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär