Monday, February 26, 2024
HemBoxingOscar De La Hoya föreslår "all Mexican Showdown" mellan Jaime Munguia och...

Oscar De La Hoya föreslår “all Mexican Showdown” mellan Jaime Munguia och “King” Canelo för september

Oscar De La Hoya ber media att pressa Canelo Alvarez vs. Jaime Munguia

Att Jaime Munguia skulle stoppa John Ryder var inte helt oväntat. Men eftersom Ryder överlevde 12 3-minutersrundor mot Canelo Alvarez och förlorade endast en match via TKO tidigare, trodde inte boxningsfansen att Munguia skulle slå John ut. Som ett resultat blev Oscar De La Hoya helt imponerad av Jaimes prestation i ringen. På samma sätt sa han, “Jaime Munguia, jag tror gjorde vad ingen annan kunde göra. Slå ut John Ryder i en spektakulär prestation måste jag säga.”

En mexikansk uppgörelse i september? Hör av dig om du vill se den!#MunguiaRyder presskonferens efter kampen
SE HÄR: https://t.co/gOxjUV66ke pic.twitter.com/3MlEd97h5R

— Golden Boy (@GoldenBoyBoxing) 28 januari 2024

“Jag pratade med Freddie Roach direkt efter kampen i ringen och han tittade på mig och log. Och han sa: ‘Detta är bara början. Du väntar och ser. Så jag är spänd på Jaimes framtid. Jag är glad över att han gjorde ett uttalande”, fortsatte De La Hoya. Längs dessa linjer tillade han att det nu fanns en möjlighet för Munguia att möta Canelo i ringen. “Det är kampen att göra. September är kampen mot Canelo Alvarez. Och ni kan förhoppningsvis driva på det. Det är kampen i alla mexikanska uppgörelser. Tänk dig att!” han sa.

Läs mer – “Vem vill se det”: “Förvirrad” Oscar De La Hoya reagerar på Canelo Alvarez ryktade motståndare för Cinco de Mayo-helgen eftersom det försvagar Jaime Munguia-kampmöjligheten

Tja, skulle du vara intresserad av Canelo vs. Munguia? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget Oscar De La Hoya föreslår ‘all Mexican Showdown’ Mellan Jaime Munguia och ‘King’ Canelo för september dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär