Saturday, January 28, 2023
HemGolf"Orättvist att döma presidenten": Greg Norman stödde en gång tidigare POTUS Donald...

“Orättvist att döma presidenten”: Greg Norman stödde en gång tidigare POTUS Donald Trump mitt i en stark våg av kritik

Greg Norman har alltid stått Donald Trump nära. Och en gång backade han upp tidigare POTUS när alla gick emot honom. De har känt varandra i mer än ett decennium och har varit där och backat upp varandra. “Vithajen” och Trump har spelat golf tillsammans många gånger. Men deras första förening går tillbaka till 2012. Deras första affär var tillsammans när den tidigare presidenten tog med Point Lake Golf Club nära Charlotte för 6 miljoner USD.

En gång deltog vinnaren av det stora mästerskapet i en exklusiv intervju med News Corp Australia. Där uppskattade han hur Trump är framtiden för det fria Amerika och hur han återupprättade landet som ledare för alla fria nationer över hela världen. Norman trodde att han skulle skydda nationernas frihet och demokrati eftersom han hade flaggans symboler, stjärnor och ränder som rann genom hans ådror snarare än blod.

I intervjun avslöjade han också att Australiens premiärminister Malcolm Turnbull var fascinerad av den tidigare POTUS. Han ville att Trump skulle lyckas som president. Norman var nära båda och han ordnade ett telefonsamtal för dem. Turnbull var den enda andra ledaren som gratulerade Trump efter vinsten.

Varför trodde Greg Norman på Donald Trump?

Efter att de valde Trump till president 2016 satte Norman mer tilltro till honom. Enligt honom vann Trump trots att han ställde upp i valet mot häftig opposition. Han sa dock att Trump blev bättre för varje dag som gick. Han berömde honom, sa han, “för varje dag blir han mer president.” Tio dagar före valet var dock golfens vithajen säker på att Trump skulle vinna. Och verkligen, det var sant.

Norman har alltid backat sin vän, vilket syntes i hans ord. Världen förberedde sig för att fälla sin dom över de första 100 dagarna av Trump som president. LIV:s VD var fast besluten att bevisa att hans vän uppfyllde sitt ansvar. Trots att han inte accepterades av alla etablerade han sig som en ledare. Han sa: “Jag tycker att det är orättvist att döma presidenten under de första 100 dagarna. Inlärningskurvan för alla nyvalda presidenter måste vara nära vertikal.”

Norman ansåg att det var fel att bedöma deras potential under de första 100 dagarna av jobbet som president. Varje jobb har en inlärningskurva, och för presidenten bör det ligga nära inlärningsvertikal.

Vad tycker du om Normans åsikter? Håller du med om vad han sa?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär